De Playboy-shoot van Jess Donckers: The Making Of News
De Playboy-shoot van Jess Donckers: The Making Of
News

De Playboy-shoot van Jess Donckers: The Making Of

Goed. De naaktfoto’s van presentatrice Jess Donckers kan u gewoon de uwe maken als u de dichtstbijzijnde krantenwinkel binnenvalt. Daar is niets spannend meer aan. Opwindender is een vunzige blik achter de schermen van de inmiddels beruchte fotosessie voor Playboy. Daarom serveren wij voor u the making of. Hét middel om het ijs van uw vensterbanken te doen smelten.

Het is wat geweest de afgelopen weken. Ergens begin december liet Jan Heemskerk, de Nederlandse hoofdredacteur van het blootblad, een kleine atoombom vallen in Vlaanderen. Op de cover van het februari-nummer zou een Vlaamse babe staan. Veel meer wilde de man niet lossen.

Omdat wij, redactieleden, uit onze winterslaap komen bij de woorden 'naakt' – 'Vlaamse babe' – 'Playboy', trokken we op onderzoek uit. Al gauw gokten we op Jess Donckers, televisiegezicht en model en – dat is mooi meegenomen – eigenares van een bijzonder aantrekkelijk lichaam.

Half december poneerden we onze stelling: Jess Donckers is next, zij gaat open en bloot voor februari. U tevreden, wij tevreden, Jan Heemskerk niet tevreden. Maar het was nu eenmaal zo. Vorige week maakten andere media het nieuws uiteindelijk ook bekend.

Iets later stelde Donckers haar naaktnummer eigenhandig voor in dancing Carré. Clint kwam, zag en legde Donckers te braden op onze rooster. Zo ontdekten we dat het bevallige blondje wel oren heeft naar vibrators. En haar favoriete standje mag er ook zijn.

Bij zo’n fotosessie zijn wij altijd benieuwd naar de beelden achter de schermen. Hoe zit dat met de lichtinval? Gebruikt de fotograaf wel de juiste sluitertijd? Welke compositie bedenkt hij? Hoe zit dat met het kleurenpallet?

Wil u dat ook allemaal weten? Dat treft. Want we hebben hier de making of van de fotosessie van Jess Donckers gevonden.

Sluitertijd? Ja, dag Jan. (GVR)

ACHTER DE SCHERMEN DEEL 1

ACHTER DE SCHERMEN DEEL 2

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties