10 mannen onthullen de vreemde dingen die ze deden met hun fluit: "Knoop erin leggen is geen aanrader!" News
10 mannen onthullen de vreemde dingen die ze deden met hun fluit: "Knoop erin leggen is geen aanrader!"
News

10 mannen onthullen de vreemde dingen die ze deden met hun fluit: "Knoop erin leggen is geen aanrader!"

We weten niet wat jullie ermee doen, maar deze gasten doen dingen met hun soldaat die jullie waarschijnlijk / hopelijk niet doen. Nu goed, iedereen weet het best wat z’n eigen pretstok nodig heeft of kan verdragen. Zet je maar even schrap voor deze bijzondere onthullingen.

Enkele mannen vertelden op Reddit namelijk wat het meest bizarre was dat ze ooit hadden gedaan met hun grote (of kleine) kameraad. En daar zitten heel 'unieke' dingen bij.

Bizarre dingen die mannen deden met hun 'jongeheer'

Tip van de dag: boots de vreemde gewoontes van deze heren aub niet na!

1."Ik tekende er ogen op en nam er foto’s van. Nadien beklaagde ik me wel dat ik het aan andere mensen had laten zien!"

2. "Ik las eens dat sommige mannen hun ballen in hun lijf kunnen duwen. Ik probeerde het, het mislukte en ik panikeerde! Ik dacht even dat ze echt voorgoed verdwenen waren."

3. "Ik had ooit eens wat pikante saus aan mijn handen, en krabde aan mijn ballen. Mijn penis leek wel in brand te staan gedurende 30 minuten!"

via GIPHY

4. "Toen ik voor het eerst masturberen ontdekte, wilde ik een crème gebruiken. Maar ik durfde het niet aan mijn ouders vragen en kocht dus zelf iets. Bleek dat het eigenlijk gewoon een soort van handzeep was. Mijn penis droogde helemaal uit en vervelde als bij een slang!"

5. "Ik heb ooit eens in mijn puberteit geprobeerd om mijn penis in mijn eigen kont te duwen. Ik wilde eigenlijk gewoon weten of het kon. Ik geraakte er net niet."

6. "Mijn eerste lief probeerde er ooit een knoop in te leggen. Zonder mij dat eerst te vragen! Ik ben blij dat ze weg is."

via GIPHY

7. "Ik deed er niet echt iets mee, maar vertelde er iets over. Ik zei tegen de meisjes van mijn klas dat ik enorme spieren had in mijn penis en er dingen mee kon oprapen, zoals een olifant met zijn slurf. Gelukkig moest ik het nooit bewijzen!"

8. "Ik probeerde om met mijn penis pindanoten in een tas te wippen. Ik weigerde om ermee te stoppen totdat ik er echt eentje in kreeg!"

via GIPHY

9. "Ik stak eens een klein plastieken koffielepeltje in het gaatje. Gewoon om te zien hoe ver ik zou kunnen gaan. Dat deed echt pijn!"

10. "Meer dan eens, in een publiek toilet, ging ik naar achteren tijdens het plassen. Ik wilde weten hoe ver ik kon gaan zonder te ‘morsen’."

(Bron: Reddit - Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties