Aanklager eist 40 jaar celstraf nadat leerkracht (32) seks had met 16-jarige student in klaslokaal (foto's) Actua
Aanklager eist 40 jaar celstraf nadat leerkracht (32) seks had met 16-jarige student in klaslokaal (foto's)
Actua

Aanklager eist 40 jaar celstraf nadat leerkracht (32) seks had met 16-jarige student in klaslokaal (foto's)

Momenteel behoorlijk wat commotie over het kanaal door een zekere Marka Bodine. Zij werkte als leerkracht en zou maar liefst drie jaar een affaire hebben gehad met één van haar leerlingen. Van zijn 13de tot zijn 16de.

Juffrouw Bodine zou de jongen het aanvankelijk hof hebben gemaakt omdat ze samen online de game Fortnite speelden. Dat samen gamen, veranderde daarna al blijkbaar snel naar sms'jes sturen naar elkaar die ook zeer seksueel getint waren. Ze zouden ook expliciete naaktfoto's naar elkaar gestuurd hebben. Het bleek het begin van een drie jaar durende affaire te zijn.

Seks in de auto en in het klaslokaal

Zo zou leerkracht Bodine en de student tussen zijn 13de en 16de meerdere keren seks gehad hebben. De jongen getuigde dat ze door de jaren heen meerdere keren seks hadden in één van haar klaslokalen en ook geregeld op de achterbank van haar auto. Ze zou na haar scheiding zelfs in hetzelfde appartementencomplex zijn komen wonen als de minderjarige leerling.

De affaire kwam overigens niet aan het licht omdat de jongeman dit opgebiecht heeft of omdat ze betrapt werden, maar leerkracht Bodine is zelf naar de directeur van haar school gestapt. Aanvankelijk om te vertellen dat ze werd lastiggevallen door de toen 16-jarige leerling.

Hij zou gedreigd hebben om zichzelf iets aan te doen en de expliciete naaktfoto's van haar online te zetten. Na deze onthulling volgde er ook een onderzoek door de politie en vooral de leerkracht kwam daar zelf niet goed uit.

Aanklager wou celstraf tot 40 jaar

Zo werd ze aangeklaagd voor seksueel misbruik van een minderjarige en er werd voor de rechter maar liefst een celstraf van 20 tot 40 jaar geëist voor de leerkracht. De rechter besloot uiteindelijk voor een mildere, maar nog steeds stevige straf te kiezen.

Ze werd uiteindelijk veroordeeld tot een effectieve celstraf van 60 dagen en krijgt daarnaast ook nog 10 jaar voorwaardelijk. Daarnaast mag ze nooit meer lesgeven aan minderjarigen en wordt ze ook geregistreerd als zedendeliquent.

Haar straf uitzitten, is overigens pas iets voor binnen enkele maanden. Zo is ze blijkbaar net bevallen en daarom krijgt ze uitstel. Het kind is, naar eigen zeggen van de ex-juf, niet van de leerling maar van een andere man.

Bron: Daily Star

46 claps
12 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties