Allison Scott, de ex van Sean Dhondt, is weer klaar voor de liefde: "Interesseert me niet wat Sean doet" News
Allison Scott, de ex van Sean Dhondt, is weer klaar voor de liefde: "Interesseert me niet wat Sean doet"
News

Allison Scott, de ex van Sean Dhondt, is weer klaar voor de liefde: "Interesseert me niet wat Sean doet"

Allison Scott, de ex van Sean Dhondt, heeft in Dag Allemaal vrijuit gesproken over hoe ze de breuk met Dhondt beleefd heeft. Ze had lange tijd te kampen met een eetstoornis, maar die lijkt ze nu overwonnen te hebben. Maar voor haar ex heeft ze weinig mooie woorden…

Allison Scott (33) is naar eigen zeggen weer gelukkig, na een moeilijk jaar. Dat staat te lezen in Dag Allemaal. Het feit dat Dhondt al een nieuw lief had nog voordat hij officieel gescheiden was van Scott, viel haar zwaar. Ook het verlies van haar Belgische familie (Scott is Amerikaanse) was een zware dobber.

Allison Scott, de ex van Sean Dhondt, is weer klaar voor de liefde: "Interesseert me niet wat Sean doet"

Dag Allemaal vroeg Scott wat ze vond van de filmpjes die circuleerden waarop te zien was hoe Sean Dhondt en zijn nieuwe vriendin, Maithé Rivera, ruzie maakten op vakantie. “Ik heb dat gezien en gehoord, maar het kan me niet schelen wat Sean doet,” zegt ze. Na de scheiding overwoog Scott even om weer naar de Verenigde Staten te trekken, maar ze bleef in België.

“Leuk in Antwerpen”

“Ik vind het leuk in Antwerpen,” zegt ze. “Daarom start ik met een Canadese vriendin, die ook in België woont, een creatieve studio, waar we originele projecten gaan uitwerken. Content maken voor Instagram, projecten rond kunst opstarten, ik ga haar leren tatoeëren, misschien een podcast. Deze week starten we, ons eerste project gaat over Valentijn.” En aangezien Scott ook aangaf dat ze opnieuw klaar is voor de liefde, moet ze die Valentijn misschien niet alleen doorbrengen…

(Bron: Dag Allemaal)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties