Amber Heard tijdens kruisverhoor compleet afgemaakt door Camille Vasquez, de advocate van Johnny Depp Actua
Amber Heard tijdens kruisverhoor compleet afgemaakt door Camille Vasquez, de advocate van Johnny Depp
Actua

Amber Heard tijdens kruisverhoor compleet afgemaakt door Camille Vasquez, de advocate van Johnny Depp

Tenzij je net na enkele jaren verblijf op Mars op de aarde bent teruggekeerd, weet je wat er aan de hand is tussen acteur Johnny Depp en zijn ex-vrouw Amber Heard. In het ‘proces van de eeuw’ klaagt Depp zijn ex aan voor smaad omwille van een opiniestuk dat ze schreef in 2018. Hij eist maar liefst 50 miljoen dollar schadevergoeding. Heard gaat dan weer in de tegenaanval door allerlei niet zo fijne dingen over Depp openbaar te maken.

Camille Vasquez

De advocate die de zaken van Depp behartigt, is Camille Vasquez, van wie sommige tongen beweren dat ze een relatie heeft met de acteur. Maar dat is ander nieuws… Het nieuws van de dag is dat Vasquez Amber Heard onderwierp aan een kruisverhoor, waar die laatste niet ongehavend uitkwam! Vasquez duwde Heard in een hoekje waar ze niet meer uit kon. Ze betrapte haar op keiharde leugens, en dat terwijl ze onder eed stond.

‘Zware verwondingen’

Een van die leugens was, dat Heard beweerde dat Depp haar had geslagen terwijl hij metalen ringen aan zijn vingers droeg en ze daardoor zware verwondingen had. Vasquez toonde foto’s van vlak na dat zogezegd incident, waarop niks te zien was. Heard zag er vlekkeloos uit. Check hieronder wat interessante beelden van het kruisverhoor…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties