Automonteur gaat viraal met video over restauratie van kapotte auto met... bakstenen News
Automonteur gaat viraal met video over restauratie van kapotte auto met... bakstenen
News

Automonteur gaat viraal met video over restauratie van kapotte auto met... bakstenen

Een video van een Chinese automonteur die viraal gaat, toont hoe hij bakstenen gebruikt als reparatiemateriaal voor een auto waarvan het complete achterspatbord ontbreekt. En eerlijk is eerlijk: het eindresultaat mag er zijn.

Mechanic Jack's Team heeft al meerdere keren de aandacht getrokken op sociale media vanwege hun vaardigheden. Misschien heb je ze al eens voorbij zien komen op platforms zoals Instagram. Het team herstelt auto's die eigenlijk naar de sloop zouden moeten, maar brengt ze weer tot leven. Deze keer hebben ze echter een nieuwe draai gegeven aan hun YouTube-content.

Reparatie met bakstenen

In de video is een BYD F3 te zien, een populaire Chinese auto uit het jaar 2000. Het enige probleem met deze auto is dat het gehele achterspatbord ontbreekt. Hoe repareer je zo'n ingewikkelde beschadiging? Je plaatst eenvoudig wat bakstenen en metselt het gat dicht - nee, dit is geen grap. Hoewel het misschien geen prettig beeld oproept, is het verbazingwekkend om te zien hoe Jack's Team het grote gat tot in de kleinste details afwerkt met stenen en vervolgens opnieuw overspuit.

Eerst knipt het team het meest beschadigde deel eruit en maakt de randen rondom het gat recht. Vervolgens worden de stenen geplaatst om het ontbrekende paneel op te vullen. Ten slotte wordt al het werk gepleisterd en gladgestreken zodat het naadloos aansluit bij het uiterlijk van de auto. Het gedichte gat wordt bedekt met polyplamuur om het perfect glad te maken.

Nog andere reparaties

Hoewel deze reparatie het meest opvallende voorbeeld is, zijn ook de andere reparaties in de video niet minder indrukwekkend. Zo wordt er een auto getoond waarvan de voorkant is misvormd doordat er met een hamer op is ingeslagen. Dit wordt gerepareerd met behulp van een houten tafelblad... Nieuwsgierig naar de resultaten? Bekijk de video hieronder.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties