'Bachelor' Fabrizio stelt z'n nieuwe vlam Sanne in volle glorie voor in leuk Instagram-filmpje News
'Bachelor' Fabrizio stelt z'n nieuwe vlam Sanne in volle glorie voor in leuk Instagram-filmpje
News

'Bachelor' Fabrizio stelt z'n nieuwe vlam Sanne in volle glorie voor in leuk Instagram-filmpje

Over de laatste afleveringen van de Bachelor met Fabrizio is enkele maanden geleden wel wat gezegd en geschreven. Hij dook niet met één, niet twee maar met drie kandidates in bed. Zijn goed recht natuurlijk, maar wetende dat je de volgende dag al één van hen naar huis moest sturen, lag dat toch best gevoelig. Uiteindelijk koos hij de Nederlandse Madieke om ‘iets met te beginnen’.

Een avontuurtje dat blijkbaar niet lang bleef duren en al snel was de ex-verleider uit Temptation Island ook terug single. Maar nu heeft de populaire ondernemer/influencer/tv-persoonlijkheid weer de liefde gevonden, deze keer bij een mooie dame genaamd Sanne, en heel de wereld mag dat nu weten.

Fabrizio postte een tijdje geleden al wat ‘mysterieuze’ foto’s, maar deelde nu een filmpje waarin hij zijn nieuwe lief in al haar glorie voorstelt. Meer nog zelfs, hij verscheen op de rode loper van de première van Rebel – de nieuwste film van Adil el Arbi en Bilall Fallah – ook aan haar zijde. De twee spelen dus zeker geen verstoppertje meer!

Hieronder kunnen jullie zelf kennismaken met de nieuwe vlam van ‘Bachelor’ Fabrizio.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties