Ballenjongen die ooit een schop kreeg van Hazard is nu miljonair met wereldwijd wodka-imperium News
Ballenjongen die ooit een schop kreeg van Hazard is nu miljonair met wereldwijd wodka-imperium
News

Ballenjongen die ooit een schop kreeg van Hazard is nu miljonair met wereldwijd wodka-imperium

De ballenjongen die bekend werd nadat hij een schop kreeg van Rode Duivel Eden Hazard, is nu zowaar een ondernemer met een wodka-imperium van 45 miljoen euro die de wereld rondreist. Charlie Morgan haalde dag op dag tien jaar geleden de wereldpers nadat zijn slinkse trucjes om tijd te winnen tijdens de wedstrijd tussen Swansea en Chelsea op weinig bijval konden rekenen van Hazard.

Toen Charlie (toen 17) op de bal ging liggen, kookte het potje van onze landgenoot een beetje over. Hazard probeerde de bal vanonder Charlie weg te schoppen en werd voor die actie van het veld gestuurd. Pittig detail: voor de wedstrijd had de toenmalige tiener al op de sociale media opgeschept over hoe hij die avond tijd ging winnen voor zijn club.

Ballenjongen die ooit een schop kreeg van Hazard is nu miljonair met wereldwijd wodka-imperium

Op weg om Hazard in te halen

Maar kijk, tien jaar later heeft Charlie een vermogen dat geschat wordt op de helft van dat van Eden Hazard. Niet mis, wetende dat de ‘nettowaarde’ van de Real Madrid-speler ongeveer 90 miljoen euro is. Maar gezien het succes en de snelle groei van zijn bedrijf, en het feit dat de topjaren van Hazard bijna zeker achter hem liggen, zal het niet lang duren voordat de Welshman zijn oude ‘vijand’ inhaalt.

(lees verder onder de video)

35.000 flessen wodka per dag

Toegegeven, zijn miljonairsvader Martin Morgan - eigenaar van Morgan's Hotel en directeur bij Swansea City - heeft hem financieel flink geholpen, maar Charlie's wodkamerk AU is nu een van de grootste ter wereld. Ze verkopen momenteel ongeveer 35.00 flessen per dag en rekenen sportlegendes Ronaldinho en Floyd Mayweather tot hun vaste klanten. Hun flitsende gouden flessen en opvallende smaken leveren miljoenen klanten over de hele wereld op.

(Bron: Daily Star - Foto's: Instagram)

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties