Bart Debie’s Afrikaanse prinses blijkt ordinaire oplichtster News
Bart Debie’s Afrikaanse prinses blijkt ordinaire oplichtster
News

Bart Debie’s Afrikaanse prinses blijkt ordinaire oplichtster

Het model Liz doet in Dag Allemaal haar beklag over Bart Debie. Hij zou haar een vers uit de boom gevallen apin genoemd hebben en met stoelen gesmeten, maar nu blijkt dat ze over allerlei zaken liegt dat ze zwart ziet.

Enkele maanden geleden stelde Bart Debie trots zijn nieuwe vriendin voor. Liz Ellenz, een ebbenhoute schone die haar kost zou verdienen als lingerie- en badmodemodel. Hij leerde haar kennen in Knokke en werd holderdebolder verliefd op haar. Bart vroeg Liz zelfs ten huwelijk, maar zover kwam het niet. Het is gedaan tussen de twee.

“Bart noemde me een uit de boom gevallen apin”, zo mekkert Liz thans in Dag Allemaal. “Dat heeft me zo gekwetst, ik wil die man nooit meer zien.” Schelden was trouwens niet het enige dat Bart volgens haar deed. Wanneer hij slecht gezind was werd er geheid met het servies gegooid of een stoel aan spaanders geslagen. Paniekerig als Liz op den duur was, gebruikte ze haar mooie benen om weg te lopen van Bart. Ver weg. Arm schaap.

Toch zit de spreekwoordelijke vork volgens Bart Debie heel anders aan de steel. “Ik ben degene die de relatie heeft beëindigd”, zo laat hij ons weten. “Omdat ik ontdekte dat Liz Ellenz helemaal niet Liz Ellenz heet. Onder de naam Antoinette Gabriël krijgt ze een uitkering van het OCMW in Oostende. Plots was ik getuige van officiële onderzoeken van de politie, omdat zij het OCMW aan het oplichten was.”

Twee namen, dat is er één teveel natuurlijk. Maar Liz/Antoinette heeft er zelfs drie. “Ze is ook nog eens in het bezit van een ander officieel paspoort van de Centraal Afrikaanse Republiek, met daarin als naam Zainab Mansare.” Geen hond die op den duur nog weet hoe de zwarte madam nu eigenlijk echt heet natuurlijk, maar het is heel waarschijnlijk dat ze eigenlijk een illegaaltje is die onder verschillende namen iedereen oplicht.”

Wat eigenlijk haar bedoeling is volgens Bart? “Zoveel mogelijk geld ‘inzamelen’ om eind dit jaar definitief terug naar Afrika te trekken en daar een luilekkerleventje te leiden.” (SL)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties