Belgische manschopper Eindhoven krijgt wat hij verdient News
Belgische manschopper Eindhoven krijgt wat hij verdient
News

Belgische manschopper Eindhoven krijgt wat hij verdient

Proficiat, Tom K.! Bijna 18 en al een pracht van een diploma. Met als titel: “beschuldigd voor poging tot doodslag”. Daar moet op gedronken worden!
We noemen hem even niet helemaal bij zijn naam, maar Tom K., de zeventienjarige stoerkop uit Vosselaar, ziet de bal dubbel zo hard terugkomen en weet nu al dat ie hem niet zal kunnen ontwijken. Samen met zijn zeven machomakkers flaneerde hij op 4 januari door de Eindhovense straten en rakte hij een onschuldige ziel bij elkaar. Niet helemaal alleen, maar hij speelde even voor kruitvat.

De eerste duw kwam van zijn handen en de stampen die zijn voeten vervolgens verkochten, waren medeverantwoordelijk voor de fikse hersenschudding van het 22-jarige slachtoffer. Cadeautje voor zijn heldendaad? Poging tot doodslag, met een stevige kans op twee jaar celstraf. En nóg leuker zou zijn als Tom als volwassene berecht wordt. Dan maakt ie kans op een reisje van tien jaar naar het Nederlandse cachot.

Beste Tom blijft voorlopig achter slot en grendel. Zijn advocaat is trouwens niet zo blij met de uitspraak. “Deze beslissing ligt in de lijn van de verwachting. Het is dramatisch, maar realistisch”, klinkt het. (KDN)

UPDATE: De drie kereltjes die zich in Nederland hebben aangegeven, blijven nog minstens twee weken in de cel en worden beticht van poging tot doodslag. De vijf die zich in België hebben gemeld, mochten de cel terug verlaten. Zij gaan niet akkoord met uitlevering aan Nederland.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties