Bert Anciaux is aan 't flippen: "Ik wens Abou Jahjah een hartelijk welkom" News
Bert Anciaux is aan 't flippen: "Ik wens Abou Jahjah een hartelijk welkom"
News

Bert Anciaux is aan 't flippen: "Ik wens Abou Jahjah een hartelijk welkom"

Nee, onze huilende teddybeer is niet cynisch. Hij meent wat hij zegt! Eergisteren verscheen er een lofzang voor Abou Jahjah op de blog van Anciaux...

"Ik hou van Abou Jahjah zijn harde en rake analyses..." laat het jankerke optekenen op zijn eigenste website.

In zes goedgevulde paragrafen verheerlijkt Anciaux de manier van denken en doen van de, toegegeven, wel besproken Jahjah. Zijn lof voor het donkere figuur neemt werkelijk afschrikwekkende vormen aan: "Hopelijk klinkt zijn megafoon nog even indringend en beklijvend als toen. Ik herken hem als bondgenoot in de strijd tegen achterstelling, racisme (verkapt of vaak zo duidelijk) en zijn oproep tot respect voor diversiteit en het basisrecht op identiteit."

Euhm... WAT? Een wolf in schapenvacht blijft een wolf beste meneer Anciaux. U bent blijkbaar vergeten, beste Bert, dat Jahjah diepe sympathieën heeft voor Sadam Hoessein? Of dat hij elke zionist een racist noemt? Maar dat blijkt ons Bertje even schaamteloos te vergeten... Goed bezig! Binnenkort niet komen huilen als het door u gehanteerde beleid uitgroeit tot een ramp. Zeg dan niet dat we het u niet gezegd hebben, liefste Bert. (RVH)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties