Beyoncé wint 4 Grammy's en wordt meest bekroonde artiest aller tijden. Wij vieren dat met enkele heerlijke foto's News
Beyoncé wint 4 Grammy's en wordt meest bekroonde artiest aller tijden. Wij vieren dat met enkele heerlijke foto's
News

Beyoncé wint 4 Grammy's en wordt meest bekroonde artiest aller tijden. Wij vieren dat met enkele heerlijke foto's

Beyoncé is zondag bij de 65ste Grammy Awards in Los Angeles de meest bekroonde artieste aller tijden geworden. Ze won vier Grammy's, waarmee haar carrièretotaal op 32 komt. Het vorige record was in handen van de Hongaarse orkestleider Georg Solti (31). "Ik probeer niet te emotioneel te worden," zei de 41-jarige terwijl ze het beeldje in ontvangst nam voor haar dance-, pop- en house-album ‘RENAISSANCE’.

Beyoncé, alias 'Queen B', was genomineerd in negen categorieën bij de Grammy's 2023 waarvan ze er dus vier won, waarmee ze het record verbrak. Met de Grammy’s bekroont de Recording Academy de, volgens haar, beste muziek die tussen 1 oktober 2021 en 30 september 2022 uitgebracht werd. De voornaamste categorieën zijn plaat van het jaar, album van het jaar, lied van het jaar en beste nieuwe artiest.

Omdat wij wel houden van een feestje én bovendien sympathieke jongens zijn die graag hun medemensen in de bloemetjes zetten, vieren we de vier Grammy’s en het record van Beyoncé met enkele van haar meest tot de verbeelding sprekende kiekjes.

Hieronder vind je ze. Enjoy!

(Intropic: BSR Agency)

5 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties