Binnenkijken in exclusief 'sekshotel': "Heerlijk, mannen die geilen op mijn vriendin terwijl wij het doen!" News
Binnenkijken in exclusief 'sekshotel': "Heerlijk, mannen die geilen op mijn vriendin terwijl wij het doen!"
News

Binnenkijken in exclusief 'sekshotel': "Heerlijk, mannen die geilen op mijn vriendin terwijl wij het doen!"

Het Desire Resorts Riviera Maya Hotel is geen hotel zoals alle andere. Je kan er immers terecht voor pikante zwembadfeesten, sexy verkleedpartijtjes, een seksspeelkamer waar je je met andere koppels kunt uitleven en zelfs een jacuzzi ‘sekszone’. Als je uitgekeken bent op je gebruikelijke vakantiebestemmingen en iets spannenders wil, moet je misschien een reisje naar Mexico overwegen!

Het Desire Resorts Riviera Maya hotel beweert ‘elke wens, hoe mild of wild ook’ voor zijn gasten te vervullen. Het ‘sekshotel’, alleen voor koppels, is perfect voor diegenen die hun seksuele kant willen verkennen met pikante feestjes, naakte zones en exclusief entertainment waarvan je hartslag meteen serieus de hoogte in gaat.

Droomwereld van paradijselijke extase

Op de website van Desire Resorts staat te lezen: "Vanaf het moment dat u en uw partner aankomen in een van onze hemelse ‘couples-only resorts’, wordt u ondergedompeld in een droomwereld van paradijselijke extase waar het vervullen van uw fantasieën en het prikkelen van uw zintuigen uw enige doel is. U zult de sensuele energie voelen in een luxueus all-inclusive programma dat is ontworpen om uw zintuigen te prikkelen met exclusieve diensten en voorzieningen van wereldklasse, zodat u en uw partner de grenzen van bevrediging bereiken.” Klinkt spectaculair!

Op TripAdvisor - waar het ‘seksresort’ 4,5 sterren krijgt - hebben een paar hotelgasten uitgelegd waarom ze zo dol zijn op het hotel. En veel lijkt te maken te hebben met de zogenaamde ‘playmakers’, personeelsleden die iedereen tevreden proberen te houden.

Eén iemand schreef: "Javi was mijn allereerste ontmoeting met een ‘playmaker’ tijdens mijn bezoek in december 2021. Hij rende rond het zwembad met flessen champagne tijdens de schuimparty, en deelde drankjes uit op nogal leuke en gewaagde manieren.” Laat je verbeelding maar de vrije loop voor wat dat laatste zou kunnen betekenen!

Zoenende vrouwen, kwijlende mannen

Een andere hotelgast zei: “We gingen elke avond naar de club en verkleedden ons, hadden seks in de ‘sin room’ naast andere koppels, kregen erotische massages, en brachten wat tijd door in de jacuzzi, waar we ook seks hadden met andere koppels."

"Mijn vriendin zien zoenen met verschillende mooie vrouwen, en veel mannen op haar zien geilen terwijl we seks hadden, maakte onze relatie en liefde alleen maar beter!" Goesting gekregen in een tripje naar Mexico? Hieronder wat foto’s waarvan die alleen nog maar groter zal worden…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties