'Black Alien', die nu een been wil laten amputeren, zegt dat zijn moeder accepteert wie hij is News
'Black Alien', die nu een been wil laten amputeren, zegt dat zijn moeder accepteert wie hij is
News

'Black Alien', die nu een been wil laten amputeren, zegt dat zijn moeder accepteert wie hij is

Als je de volgende keer in Parijs een enorme zwarte figuur ziet rondlopen, geen paniek. Het is niet The War of the Worlds die tot leven komt. Het is Anthony Loffredo, een man op een missie om zichzelf te transformeren in een 'Black Alien’. We lieten de brave man hier al eerder de revue passeren, maar nu valt er weer nieuws te rapen over hem. Loffredo sprak met het LADbible-programma No Filter en vertelde wat hem dreef tot deze extreme look.

Loffredo heeft een groot aantal lichaamsveranderingen ondergaan, zoals tatoeages, piercings op grote schaal, het verven van zijn tanden en amputatie voor een ‘evolutieproject’ dat volgens hem een poging is om minder menselijk en meer buitenaards te worden. Hij zegt dat zijn reis begon toen hij 27 was en dat het hem helpt het leven te begrijpen en hem meer als zichzelf laat voelen. Loffredo identificeert zich met transgenders omdat ook hij het gevoel heeft dat hij in het verkeerde lichaam is geboren, en hij heeft er alles aan gedaan om zich goed in zijn vel te voelen.

'Black Alien', die nu een been wil laten amputeren, zegt dat zijn moeder accepteert wie hij is

Ondanks de extreme make-over zegt hij dat zijn moeder zijn doen en laten steunt. "Er zijn mensen die open-minded zijn en er zijn mensen die close-minded zijn," zei hij aan LADbible. "Zo is het nu eenmaal. Zo zal het altijd voor de hele mensheid zijn. Ik kan niet zorgen dat iedereen voor alles openstaat." Hij zegt zelfs dat mensen hem de hand hebben gereikt om te zeggen dat ze zich zekerder voelen over zichzelf na het zien van wat hij doet.

Verboden in Europa en de VS

Veel van zijn lichaamsaanpassingen en operaties zijn verboden in Europa en de VS. Zijn meest ingrijpende aanpassingen zijn het verwijderen van zijn vingers, neus en bovenlip. Toen hij zijn lip liet verwijderen, moest hij opnieuw leren spreken. Loffredo beweert dat hij door al die lichaamsaanpassingen geen job kan krijgen. Aan de Club 113 podcast vertelde hij: "Ik kan geen job vinden, er zijn veel negatieve dingen. Het kan positief zijn omdat je je beter voelt, maar je moet weten dat er ook een donkere kant is."

'Black Alien', die nu een been wil laten amputeren, zegt dat zijn moeder accepteert wie hij is

Been laten amputeren

"Ik ben een normale jongen die wil werken zoals iedereen,” voegde hij eraan toe. “Ik word graag bekeken als een normale vent met een job, een gezin, een partner, vrienden. Ik wil gewoon normaal zijn.” Maar zijn uiterlijk is natuurlijk echter allesbehalve normaal. In 2021 vertelde hij podcaster Kyle Anderson dat hij al 30.000 euro aan plastische chirurgie heeft gespendeerd om zijn ‘droomuiterlijk’ te bereiken. Loffredo zegt dat hij nog maar voor 46 procent klaar is met zijn 'Black Alien Project Evolution'.

Om zijn missie te voltooien, wil Loffredo een van zijn benen laten amputeren. Hij geeft wel toe dat niet alleen de strijd om werk te vinden zwaar is, maar zich vertonen in het openbaar is ook geen sinecure. Er zijn verschillende cafés en restaurants die hem de deur wijzen. "Als ik in een restaurant wil eten, zegt de serveerder soms dat ik niet op het terras mag eten," vertelde hij aan LADbible. Maar uiteindelijk is het allemaal de moeite waard. Ja toch…!?

(Bron: LADbible)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties