Boerin Anna die 'zakjes leegmaakt', om de een of andere reden is dat genoeg om viraal te gaan News
Boerin Anna die 'zakjes leegmaakt', om de een of andere reden is dat genoeg om viraal te gaan
News

Boerin Anna die 'zakjes leegmaakt', om de een of andere reden is dat genoeg om viraal te gaan

Bij ons hebben we programma's zoals Boer zkt. Vrouw, waarin de boer al eens een boerin is die op zoek is naar de ware liefde. En vooral ook iemand die mee de godganse dag op het veld staat of de koeien melkt. Passen wij graag voor, tenzij boerin Anna ons dat zou vragen...

Boerin Anna is nogal bekend bij onze noorderburen, niet in het minst omdat ze ook op OnlyFans zit en ook andere leuke content aanbiedt op de social media. Noem ze gerust een influencer. Ze nam zelfs deel aan Boxing Influencers waar ze haar tegenstandster flink wat klappen gaf.

Boerin Anna op de boerderij helpen is zeker geen straf. En als je goed helpt, word je 's avonds misschien wel ferm beloond op de hooizolder. By the way, recent ging ze viraal met een TikTok waarin ze 'zakjes leegt' in de McDo. Ook haar outfit werd trouwens gesmaakt. Nu ja, alles smaakt aan Anna!

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties