Brandweer vraagt om meteen te stoppen met het bakken van steak in een broodrooster News
Brandweer vraagt om meteen te stoppen met het bakken van steak in een broodrooster
News

Brandweer vraagt om meteen te stoppen met het bakken van steak in een broodrooster

Brandweerkorpsen over ter wereld hebben een belangrijke waarschuwing verspreid. Ze zeggen dat iedereen onmiddellijk moet stoppen met het bakken van steak in een broodrooster. Deze waarschuwing komt er naar aanleiding van (alweer) een nieuwe ‘trend’ op TikTok, namelijk de ‘toaster steak’ challenge.

De brandweer van Londen verspreidde ook de waarschuwing en deelde meteen ook een filmpje van iemand die zich aan de challenge waagt. Op Twitter schreef men: “Wat eten jullie vandaag? Tijdens deze week van de elektrische veiligheid herinneren we mensen eraan om elektrische producten alleen te gebruiken voor het beoogde doel. Kook geen steaks in een broodrooster.”

Gordon Ramsey reageert

In de korte TikTok-clip van slechts elf seconden filmt de TikTok’ster @itsmeju1iette zichzelf terwijl ze een rauwe biefstuk in een broodrooster stopt om die te bakken. Op het einde eet ze de steak op, terwijl ze eerst wel beweerde dat hij voor haar vriend was. Ze geeft niet aan hoe lang de biefstuk in de broodrooster heeft gestoken.

Het is dus duidelijk dat de brandweer het een gevaarlijke trend / challenge vindt, maar ook vele TikTok-gebruikers hebben hun bedenkingen. Iemand zei: “Brand je huis niet af voor een steak!” Een andere schreef: “Wat is er in godsnaam mis met jullie!?” Een derde merkte op: "Gordon Ramsey zal hier niet blij mee zijn." En die laatste heeft gelijk gekregen, want Ramsay himself heeft gereageerd op deze gevaarlijke trend. Hij zei: “Dit is beschamend. En zij die het doen zijn complete idioten!”

@itsmeju1iette Cooking steak for my boyfriend ❤️🥩 #foryou #cooking #chef ♬ It's Beginning to Look a Lot Like Christmas - Perry Como & The Fontane Sisters - 🎄🎄🎄
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties