Braziliaans model wil de grootste natuurlijke billen ter wereld en toont vooruitgang in minuscule bikini (foto's) News
Braziliaans model wil de grootste natuurlijke billen ter wereld en toont vooruitgang in minuscule bikini (foto's)
News

Braziliaans model wil de grootste natuurlijke billen ter wereld en toont vooruitgang in minuscule bikini (foto's)

Een model is vastbesloten om de ‘grootste natuurlijke billen ter wereld’ te krijgen door vooral hard te werken in de fitness. Onlangs kleedde ze zich in een minuscule bikini om haar vooruitgang te tonen aan haar 216.000 volgers op Instagram. De 36-jarige poseerde met haar extreme rondingen bij een waterval in Cachoeira Do Arrojado en genoot van de zon.

"Kritiek verdient geen aandacht"

Ze schreef bij de sexy foto: "Het kan me niet schelen wat anderen denken. Degenen die leven voor kritiek verdienen je aandacht niet. Luister naar je intuïtie, maak het waar, leef wetend en wees gelukkig." Vanessa's post oogstte 1.900 likes en veel positieve reacties.

Iemand schreef: "Je hebt 100% gelijk - goed gezegd. Kan me niet schelen wat anderen denken." Iemand anders zei: "Je bent geweldig en dat is geweldig advies.” Een derde reageerde: "Je bent een mooie vrouw... Ik kan niet stoppen met je te bewonderen."

Elke dag om 4u opstaan

De bodybuilder is zo vastbesloten om haar doel te bereiken dat ze elke dag om 4 uur opstaat om naar de fitness te gaan. Ze eet elke 24 uur zes maaltijden boordevol proteïnen in een poging spieren op te bouwen en haar lichaam te helpen zichzelf te herstellen na de training. Om er zeker van te zijn dat ze alle voedingsstoffen binnenkrijgt die ze nodig heeft, neemt ze ook supplementen om haar kont te vergroten. Hieronder kunnen jullie zien hoe Vanessa ‘presteert’…

78 claps
20 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties