Bruidegom deelt tijdens speech intieme foto's van bruid en getuige uit, en trapt het af News
Bruidegom deelt tijdens speech intieme foto's van bruid en getuige uit, en trapt het af
News

Bruidegom deelt tijdens speech intieme foto's van bruid en getuige uit, en trapt het af

Een bruidegom onthulde dat zijn nieuwe vrouw een affaire had met zijn getuige tijdens een toespraak op hun bruiloft. Auw! De man deelde intieme foto's uit van zijn vrouw en de getuige samen voordat hij aankondigde dat hij 'nu zou vertrekken', de microfoon liet vallen en wegliep met zijn familie, die hij van tevoren had gewaarschuwd. Wij waren graag een vlieg op de muur geweest tijdens deze bruiloft, jij niet?

En om het nog erger te maken liet de bruidegom de familie van de bruid de rekening van hun trouwdag betalen. Dubbele auw! Trouwplanners Georgina en Beth deelden het verhaal van het ongewone huwelijk in The Unfiltered Bride-podcast, waarbij Georgina zei: "Ik heb nog een verhaal te vertellen. Ik kan je niet zeggen van wie het komt, want ik mag het verhaal eigenlijk niet vertellen, maar verdomme, ik ga het toch doen!”

"Het leven draait om timing"

"Dus er was een bruiloft met een mooie ceremonie, een receptie, er was het diner en na het eten waren er de toespraken. De vader van de bruid doet zijn ding, waarna de bruidegom opstaat en zegt: 'Net voordat ik echt begin, komen er wat enveloppen rond. Als jullie ze allemaal willen openmaken. Ja, dat zijn foto's van de bruid die de getuige neukt, dus ik ga nu weg’. Hij en zijn hele familie wisten het en vertrokken omdat ze wilden dat de bruid moest betalen voor het eten." Een geschokte Beth vroeg toen: "Dus de bruid betaalde voor alles?" waarop Georgina bevestigde: "De familie van de bruid betaalde alles."

Beth zei toen: "Karma is a bitch!” Waaraan Georgina toevoegde: "De getuige ook." Een clip van de podcast werd gedeeld op TikTok waar het duizenden keren is bekeken en overspoeld met reacties van mensen die niet konden geloven wat ze net hadden gehoord. Iemand schreef: “Ik zou gewoon hetzelfde doen!” Iemand anders zei: "Het leven draait om timing!!! Wat een held!” Iemand anders stelde echter de nogal relevante vraag: "Maar waarom is hij toch met haar getrouwd?" Goede vraag! Laten we aannemen dat hij na zijn vertrek meteen een advocaat is gaan opzoeken.

(Intropic: Image by prostooleh on Freepik)
2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties