Chiara en Marvin van Temptation Island vliegen elkaar in de haren in druk restaurant (foto's) News
Chiara en Marvin van Temptation Island vliegen elkaar in de haren in druk restaurant (foto's)
News

Chiara en Marvin van Temptation Island vliegen elkaar in de haren in druk restaurant (foto's)

Temptation Island wordt ondertussen een ware internetsoap. Met onderstaand bericht zal dat er alvast niet minder op worden.

Zo werd onze goede vriend Marvin in een Take Two-restaurant gespot met een blondine, dit weten we via Flair. Deze blondine was niet Louise met een pruik of een andere vrijgezel waar onze favoriete bedrieger de lakens mee heeft gedeeld op Temptation Island. Marvin kreeg heel wat bekijks, maar al bij al bleef het zeer rustig. Na een tijd kwam echter niemand minder dan Chiara het restaurant binnengestormd met een zak kleren in haar hand. Zij begon samen met Marvin aan een felle discussie, die ze later buiten nog even verder zetten. Chiara werd dan vriendelijk verzocht het restaurant te verlaten, wat ze ook deed.

Je zou denken einde verhaal, maar nee hoor, Temptation Island is namelijk een echte soap en er moet dan ook nog een spannende wending komen. Niet veel later kwam Chiara namelijk terug binnen en had ze nog altijd haar zak kleren bij, maar deze keer ook haar moeder. Er begon weer een nieuwe felle discussie en kleren vlogen in het rond. De baas van het restaurant was de luidruchtige Temptation-bekendheden echter kotsbeu en hij vroeg met aandrang om 'fatsoen te hebben voor de andere aanwezigen', waarna de moeder van Chiara antwoordde met de geniale commentaar dat 'Marvin degene is die geen fatsoen heeft' (iets dat de hele Benelux ondertussen al wist, maar goed). Na een discussie van anderhalf uur verlieten ze alle vier het restaurant. We vermoeden dat er niet veel gegeten is.

Mensen die nog hoopten dat Louise Marvin zijn driedelig bedrog zou vergeven, moeten we dan ook teleurstellen. Het lijkt ook duidelijk dat Chiara en Marvin na Temptation Island een relatie gehad hebben, maar wellicht heeft Marvin ook daar weer naast de pot gepist. (MG)

Bron: Flair

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties