Clint-exclusief: Chiara onthult alle leugens van Temptation-bedrieger Marvin (foto’s) News
Clint-exclusief: Chiara onthult alle leugens van Temptation-bedrieger Marvin (foto’s)
News

Clint-exclusief: Chiara onthult alle leugens van Temptation-bedrieger Marvin (foto’s)

De start van hun relatie:

Chiara en Marvin zouden al heel snel begonnen zijn aan hun relatie. Van Louise was al geen sprake meer toen Marvin terug thuiskwam van Temptation Island: "De dag na Temptation Island zat ik al bij hem thuis! En vanaf dan zijn we onafscheidelijk geweest van elkaar, we hebben zelfs samengewoond op mijn ouders hun appartement aan zee." Chiara stuurde ons ook enkele screencaps van WhatsApp-berichten door waaruit we kunnen opmaken dat Marvin en Chiara daadwerkelijk een relatie hadden en deze zelfs behoorlijk serieus was. Ze gaf ook meerdere foto's waar ze al lachend met Marvin opstaat. Een heel ander verhaal dus dan de eerdere woorden van Marvin van vandaag: "Wij zagen elkaar nog weleens, maar dat stelde niets voor. Wij hebben nooit écht iets gehad, hoe kan ik haar dan bedriegen?"

Chiara vertelde verder nog dat Marvin niet alleen graag aan de vrouwen zit, maar ook aan de drugs: "Marvin is vaak stoned want hij is drugsverslaafd. Hij kan gewoon niet afblijven van de smoor en coke." Volgens Chiara is er dan ook iets grondig mis met Marvin: "Zelfs zijn eigen moeder denkt dat hij borderline heeft en ik kan haar geen ongelijk geven." Het is blijkbaar ook pas echt mis beginnen lopen met Marvin bij de start van Temptation Island op VIJF: "Sinds dat Temptation Island op tv kwam is die jongen echt mediageil."

Het einde van de relatie:

De laatste tijd verliep hun relatie ook zeer stormachtig en na het bekende restaurant-incident leek het ook allemaal voorbij. De bekende playboy van Temptation Island heeft nochtans veel moeite gedaan om zijn relatie met Chiara alsnog te redden: "Na het restaurant-incident was er niets meer... Ik deed mijn ding en hij het zijne.. Ik ging echter naar Mardi en een vriend van hem vertelde mij dat hij met iemand anders gekust had. Marvin is me dan jaloers komen halen bij die vriend van hem want hij zei 'Ik voel me slecht en ik ga mezelf iets aandoen'. Nadat hij mij had opgepikt, heeft hij heel de weg praatjes liggen verkopen zoals hij altijd al goed kon. Zo zou ik de enige zijn, hij hield van mij en zou het nu echt menen. Hij zei ook nog dat ik de mama van zijn kindjes ging worden. 'Ga naar Dubai en neem uw rust. Ik wacht op u en dan gaan we samen weg naar het buitenland.' Wat hij echter gedaan heeft, valt voor mij niet meer te lijmen." Momenteel zit Chiara dus nu in Dubai, maar haar geduld is volledig op met Marvin.

Chiara heeft ook nog bewijzen dat Marvin en Louise hun 'relatie' één grote leugen is, iets waar we later nog uitgebreid op zullen terugkomen. (MG)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties