Dame laat verloofde contract tekenen: "Als hij vreemdgaat, betaalt hij al mijn rekeningen!" News
Dame laat verloofde contract tekenen: "Als hij vreemdgaat, betaalt hij al mijn rekeningen!"
News

Dame laat verloofde contract tekenen: "Als hij vreemdgaat, betaalt hij al mijn rekeningen!"

Een vrouw heeft het internet verdeeld nadat ze onthulde dat ze haar verloofde een contract heeft laten tekenen waarin hij belooft haar rekeningen te betalen als hij vreemdgaat. Op TikTok legde ze uit dat ze haar verloofde een overeenkomst had laten tekenen zodat ze financieel beschermd is in het geval van ontrouw. De vrouw - die op TikTok bekend staat als @salamiiqueen - begon de video met de woorden: "Ik heb zojuist een nieuw niveau van gekte bereikt.” Helemaal correct!

Ze legde uit dat haar verloofde uit vrije wil een ‘juridisch’ document had ondertekend dat bij de notaris officieel gemaakt werd. “Als hij me bedriegt, moet hij al mijn rekeningen betalen’ zei ze. De TikTokster hield vervolgens het document omhoog om de kijkers te laten zien dat het wel degelijk om een ondertekend en bindend juridisch document ging.

“Document doorsturen aub”

Ze voegde er nog aan toe: “Ik weet niet of ik slim of gek ben!” Het filmpje werd ondertussen al meer dan acht miljoen keer bekeken. Maar de reacties op de actie van de dame waren toch best wel gemengd. Een kijker prees de ‘logica’ achter het document en schreef: "Dit is verreweg het slimste wat ik ooit heb gehoord." Iemand ander schreef: “Kun je ons een link sturen naar dat pdf-document?” Een derde zei: “Ik ga dit ook gebruiken in de toekomst. En als ze niet willen ondertekenen, dan wil ik ze niet!”

Maar sommige TikTok-gebruikers waren een tikkeltje minder enthousiast. Iemand schreef: “Nu al geen vertrouwen… Gedoemd tot mislukken!” Of: “Als je er niet zeker van bent dat hij je niet gaat bedreigen, kun je misschien beter niet trouwen.” Een derde merkte op: “Als er nog maar een gedachte is om dit te doen, dan kan het nooit goedkomen in de relatie.” Trouwens, op de vraag van verschillende mensen om het document door te sturen, antwoordde

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties