Damien (30) vindt geen werk omdat hij... weigert z'n luier om te ruilen voor een broek News
Damien (30) vindt geen werk omdat hij... weigert z'n luier om te ruilen voor een broek
News

Damien (30) vindt geen werk omdat hij... weigert z'n luier om te ruilen voor een broek

De Amerikaan Damien Turner (30) is een zogenaamde ‘ABDL’ (adult baby diaper lover), met andere woorden: Damien is een volwassen man maar draagt nog steeds heel graag luiers. En hij draagt ze niet alleen, hij gebruikt ze ook! Maar Damien zit nu met een probleem. Hij is namelijk op zoek naar werk en dat loopt niet van een leien dakje…

Kinderachtig

Damien zit momenteel zonder werk. Hij werd ontslagen bij zijn vorige werkgever nadat die aangaf dat hij Damien te ‘kinderachtig’ vond. Letterlijk dus. Maar Damien wil zich helemaal niet aanpassen en bijvoorbeeld gewoon een broek aandoen om te gaan werken. Hij vindt de luiers namelijk ‘handig, comfortabel en schattig’. Dat vertelt hij aan het Britse Metro.

Foto's online

Damien draagt sinds zijn zestiende de ganse dag door luiers. Hierdoor vindt hij niet alleen geen werk, hij verloor ook al flink wat vrienden door zijn bijzondere ‘hobby’. “Soms vinden werkgevers foto’s online en dan is het meteen over en out” zegt Damien. “Gek dat ze het niet kunnen verdragen.” Damien kiest dus de luier boven een goed betaalde job… Hieronder kunnen jullie wat beter kennismaken met de man die zich sinds kort ook ‘Lil’Stinker’ noemt.
(Bron: Panorama)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties