De 25-jarige Amsterdamse Ona Moody mag zich voor één jaar Miss Nederland noemen News
De 25-jarige Amsterdamse Ona Moody mag zich voor één jaar Miss Nederland noemen
News

De 25-jarige Amsterdamse Ona Moody mag zich voor één jaar Miss Nederland noemen

Bij onze noorderburen heeft men afgelopen weekend een nieuwe ‘mooiste van het land’ gekozen. En het is de 25-jarige Amsterdamse Ona Moody die vanaf nu voor één jaar het felbegeerde kroontje mag dragen. Daarmee volgt ze Miss Nederland 2021 Julia Sinning op.

De jury van de Miss Nederland-verkiezing omschreef Ona als ‘sophisticated en classy’ en ze werd ook bestempeld als een zelfverzekerde dame die alles onder controle heeft. De zevenkoppige jury vond haar dus de geknipte opvolgster van Julia Sinning.

Ona werd op 29 juli 1997 geboren in Amsterdam als dochter van een Zimbabwaanse vader en Nederlandse moeder. Ze liep school bij de Open Schoolgemeenschap Bijlmer en trok daarna naar het Lucia Martha Instituut voor Uitvoerende Kunsten. Op haar Instagram is bovendien te zien dat de brunette ook ooit op televisie te zien was als koffermeisje in ‘Miljoenenjacht’. Hieronder zetten we een paar mooie foto’s van haar op een rijtje.

Meer prachtige (Vlaamse) babes en andere leuke content zien? Volg ons dan gratis op ons gloednieuwe Instagram-account voor de knapste dames op deze planeet en het leukste van het internet.

(Bron: GewoonVoorHem)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties