De 'duistere' kant van social media-posts: Molly deelt bikinifoto waar ze zich vroeger voor schaamde News
De 'duistere' kant van social media-posts: Molly deelt bikinifoto waar ze zich vroeger voor schaamde
News

De 'duistere' kant van social media-posts: Molly deelt bikinifoto waar ze zich vroeger voor schaamde

De meeste influencers maken honderden foto's voordat ze de meest ‘perfecte’ kiezen om te posten. Maar body positivity-activist Molly Ava wil dit veranderen door foto's te delen die ze in het verleden zou hebben verwijderd.

De 24-jarige gaf haar 512.000 volgers een blik op twee zeer verschillende kiekjes. Ze onderschreef ze met ‘mijn 1%’ en ‘mijn 99%’ om een glimp te geven van hoe ze er meestal uitziet. Op de eerste foto poseert ze op een zonnebed en showt haar afgetrainde lichaam. Maar op de tweede foto glimlacht ze breed en ontspant ze haar lichaam. De online fitnesscoach ziet er fantastisch uit op beide foto's - maar ze gaf toe dat ze in het verleden niet dapper genoeg zou zijn geweest om de meer spontane versie te delen.

"Vroeger zou die ene foto me van streek gebracht hebben"

Molly schreef bij de foto’s: "Een paar jaar geleden zou ik zo van streek zijn geweest door de tweede afbeelding, ik zou het meteen hebben verwijderd en alleen de eerste hebben geplaatst. Dat kwam omdat ik online zoveel mensen hun 1% zag dat ik me schaamde en verdrietig was over mijn 99%. Ik was zo gewend geraakt aan het zien van iemands geposeerde spiegelselfie dat het gemakkelijk was om te vergeten dat hun lichaam kon bewegen en veranderen.”

“Ik zou mijn striae hebben bedekt en beschouwd als iets om me voor te schamen, niet als een teken van groei,” ging ze verder. "Ik zou hebben geklaagd dat je mijn ondertanden kon zien, die niet zo perfect recht staan als ik wilde." Molly eindigde de post met een herinnering voor haar volgers die misschien worstelen met hun zelfvertrouwen. Ze zei: "Wees vriendelijk. Je lichaam is prachtig." En dat het lichaam van Molly prachtig is, kan je zien op onderstaande kiekjes…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties