De liefhebbers van deze specifieke fastfood zijn geweldig in bed: "Geur van looksaus moet je erbij nemen" News
De liefhebbers van deze specifieke fastfood zijn geweldig in bed: "Geur van looksaus moet je erbij nemen"
News

De liefhebbers van deze specifieke fastfood zijn geweldig in bed: "Geur van looksaus moet je erbij nemen"

Kebabfans zijn… geweldige minnaars! Uit een enquête onder fijnproevers blijkt dat degenen die vaak een kebab achter de kiezen steken het heetst in bed zijn. Maar mensen die regelmatig pizza als afhaalmaaltijd kiezen, floppen dan weer als een margherita die drie dagen in de koelkast lag.

Uit het onderzoek van IllicitEncounters.com bleek dat hoe meesterlijk je bent in de slaapkamer direct verband houdt met je favoriete eten. Bekende koppen die zich graag tegoed doen aan een ‘vettige’ kebab zijn onder andere Nicole Kidman, David Schwimmer en dartssensatie Luke Littler. Een dame genaamd Caroline vertelde aan IllicitEncounters hoe ze ooit een vriend had die minstens drie keer per week kebab at - en ze bevestigde dat hij ‘een beest’ was in bed.

"De geur van looksaus nam ik erbij"

Ze bekende: "Ik verdroeg de geur van de looksaus omdat hij echt goed was in bed. Ik ging maar zes maanden met hem uit, maar zelfs nu doet alleen al de geur van kebab me aan hem denken." Jessica Leoni, van IllicitEncounters.com, zei: "Het lijkt erop dat het geheim van een slaapkamer-maestro verborgen zit in de wereld van kebab. Wie had ooit gedacht dat je hunkering naar döner of shoarma laat op de avond een venster kon zijn op je bekwaamheid tussen de lakens?"

caucasian doner with vegetables bread 114579 3504

250 miljoen kebabs

IllicitEncounters gaf ook nog mee dat in het hele Verenigd Koninkrijk elk jaar ongeveer 250 miljoen kebabs worden verorberd, vergeleken met 340 miljoen pizza's, 320 miljoen Chinese maaltijden, 310 miljoen Indiase curry's, 280 miljoen hamburgers en ongeveer 320 miljoen porties fish and chips. De deelnemers aan de enquête werd gevraagd om de favoriete afhaalmaaltijden van hun beste minnaar ooit met de onderzoekers te delen. We weten niet hoe het met jou zit, maar wij hebben er honger van gekregen...

(Afbeeldingen: Instagram en Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties