Delhaize haalt Clint Magazine uit de rekken Actua
Delhaize haalt Clint Magazine uit de rekken
Actua

Delhaize haalt Clint Magazine uit de rekken

Het is van dat. Terwijl elke gezonde man naarstig op zoek is naar ons splinternieuwe Clint Magazine, zegt mijnheer Louis Delhaize toch ‘njet’ tegen ons blad. Slechts enkele uren, enkele minuten en enkele seconden heeft het daar in de winkelrekken geschitterd, tot vandaag dus.
Niet alleen GTA número vijf kwam gisteren uit, ook ons allereigen Clint Magazine lag sinds gisteren in de rekken. Blínken doet het, daar in duizend en één tankstations, schítteren doet het, daar in tweeduizend en één (kranten)winkels, blíksemen… deed het daar in de Delhaize. Toen Louis onze kleurrijke cover in één van zijn Delhaizes tegen het lijf liep, ging zijn tikker in zulke overdrive dat hij vreesde voor een hartstaking. Vandaar dat ie voor alle veiligheid toch maar besloot om het magazine subtiel uit de rekken te flikkeren.

Allemaal goed en wel, maar wel een omweg voor de heren die van plan waren om ons papieren pronkstuk in de Delhaize af te halen. Geen nood, naast heel wat Delhaizes bevindt zich tevens een Carrefour, alwaar deze week een gigantische kiwipromotie wordt aangeboden. Vijf plus drie gratis! Een beetje te vergelijken met het waar voor je geld dat je krijgt bij ons Clint Magazine.

En als u dan toch de files aan de Carrefour-kassa’s wilt vermijden, rijdt u gewoon even door naar de dichtstbijzijnde Standaard boekhandel. Of gewoonweg een ander verkooppunt naar keuze:

Texaco
Makro
Delhaize
Press Shop
Spar
Uw lokale krantenboer

(KDN)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties