Deze astronomische bedragen rijven de absolute topverdieners op OnlyFans jaarlijks binnen News
Deze astronomische bedragen rijven de absolute topverdieners op OnlyFans jaarlijks binnen
News

Deze astronomische bedragen rijven de absolute topverdieners op OnlyFans jaarlijks binnen

OnlyFans is de lucratieve (bij)verdienste waar miljoenen mensen jaloers op zijn en miljoenen anderen van genieten. Verschillende verhalen van OnlyFans-gebruikers hebben getoond hoe het op abonnementen gebaseerde platform mensen uit financiële putten heeft gehaald, hun levensstijl heeft veranderd of hen heeft geholpen zelfverzekerder te worden.

Met de mogelijkheid om hun content te creëren, op de markt te brengen en te prijzen zoals ze willen, kunnen mensen met een OnlyFans-profiel de controle over hun ‘merk’ nemen en (in sommige gevallen) goed geld verdienen. De ‘grootverdieners’ op OnlyFans zien jaarlijks hun bankrekeningen aandikken met miljoenen euro’s.

Indy 100 bracht die grootverdieners in kaart en helemaal bovenaan staat Blac Chyna, wiens echte naam Angela White is. Zij verdiende om en bij de 20 miljoen euro per jaar dankzij OnlyFans. Blac Chyna is niet meer actief op het platform, maar vroeg destijds een maandelijkse bijdrage van ongeveer 20 euro aan haar abonnees.

Maar ook andere beroemdheden en bekende influencers hebben op hun hoogtepunt even grote bedragen verdiend. Een overzichtje…

Bella Thorne - 11 miljoen euro.

Hoewel haar maandelijkse abonnement gratis is, heeft Thorne via fooien en verzoeken enorme inkomsten weten te genereren.

Cardi B - 9,43 miljoen euro

Net als Blac Chyna zit rapper Cardi B niet meer op OnlyFans, maar toen dat wel nog het geval was, wist ze meer dan 9 miljoen euro binnen te halen.

Tyga - 7,69 miljoen euro

De rapper verwijderde zijn OnlyFans-account in 2021, maar verdiende op zijn piek op meer dan 7 miljoen euro.

Mia Khalifa - 6,42 miljoen euro

Na het verlaten van de volwassen filmindustrie sloot Khalifa zich aan bij OnlyFans en dat heeft haar een aardige cent opgeleverd.

Bhad Bhabie - 5,2 miljoen euro

De social media-ster rekent abonnees ongeveer 22 euro per maand om haar exclusieve content op OnlyFans te zien. Ook zij is een van de topverdieners op het platform.

Erica Mena- 4,49 miljoen euro

De tv-ster verdiende naar verluidt meer dan 4 miljoen euro per jaar met fooien en exclusieve content.

Gemma McCourt- 2,9 miljoen euro

Bekend als Gem101 op OnlyFans, is de social media influencer heel populair geworden op OnlyFans. Ze vraagt fans 30 euro per maand voor een basisabonnement, waarmee ze een plek in deze lijst verdient.

(Bron: Indy 100 - Intropic: BSR Agency)

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties