Vader van dit gezin heeft het zwaar met prachtige vrouw en maar liefst 6 bloedmooie dochters (foto's) News
Vader van dit gezin heeft het zwaar met prachtige vrouw en maar liefst 6 bloedmooie dochters (foto's)
News

Vader van dit gezin heeft het zwaar met prachtige vrouw en maar liefst 6 bloedmooie dochters (foto's)

In het huis van papa Rozmajzl loopt er heel wat vrouwelijk schoon rond. Zo sloeg hij een bloedmooie dame op jonge leeftijd aan de haak en ondertussen hebben ze maar liefst 6 kinderen samen op de wereld gezet. Allemaal dochters trouwens die je één voor één de mond doen openvallen.

Bloedmooie dochters gaan volledig viraal

Het is ook één van de redenen waarom de Rozmajzl familie ontzettend populair is op TikTok en Instagram. De oudste dochter van het gezin is de 25-jarige Katarina en zij won in 2019 de Miss Georgia USA verkiezing. Ook al haar zussen mogen er absoluut zijn. Een deel van de dames zijn ook influencer en hebben elk apart miljoen volgers op verschillende platformen.

Pa Rozmajzl zal ongetwijfeld wel apetrots zijn al zijn verdomd mooie dochters, maar de aanbidders op afstand houden zal ongetwijfeld een fulltime job zijn. Zes vriendjes die je moet keuren of ze wel nobele bedoelingen hebben, elke week ongetwijfeld een stevige dagtaak.

Heel wat foto's van hen zie je hieronder. Je begrijpt onmiddellijk waar de gigantische populariteit van dit gezin vandaan komt. Mama en papa hebben duidelijk schitterende genen doorgegeven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties