Deze geweldige science fiction-series moet je zeker gezien hebben in 2023 News
Deze geweldige science fiction-series moet je zeker gezien hebben in 2023
News

Deze geweldige science fiction-series moet je zeker gezien hebben in 2023

De HBO-serie The Last of Us is zonder enige twijfel momenteel de keizer in streamingland. Maar als je fan bent van scifi-series dan zijn er nog wel wat reeksen waar je in 2023 kan naar uitkijken. Begin al maar te watertanden!

Noteer het alvast maar in je agenda, want deze 4 series zijn al bevestigd voor 2023:

1. The Three-Body Problem (Netflix – releasedatum nog te bepalen)

The Three-Body Problem is een serie waar heel veel mensen ongeduldig zitten op te wachten. De reeks is gebaseerd op het heel succesvolle en gelijknamige boek, geschreven door de Chinese auteur Li Cixin. Showrunners zijn niemand minder dan Benioff en Weiss, bekend van Game of Thrones. Logisch dus dat de verwachtingen hoog gespannen zijn. Het verhaal draait rond een samenzwering die eindigt in een VR-game zoals we nog nooit eerder zagen.

2. The Mandalorian seizoen 3 (Disney+ – 1 maart 2023)

Oh, kijk… Daar heb je Pedro Pascal weer. Misschien is hij wel de echte keizer van streamingland!? In seizoen 3 van de Star Wars-hitserie keert The Mandalorian terug naar zijn thuisplaneet Mandalor, waar hij te maken krijgt met Bo-Katan Kryze.

3. Secret Invasion (Disney+ – releasedatum nog te bepalen)

In deze nieuwe Marvel-miniserie zien we Skulls terug, die van gedaante kan verwisselen. Nick Fury en zijn kompanen moeten dit buitenaards gespuis stoppen. Er verschijnen in deze serie oude bekenden op ons scherm, maar ook nieuwe gezichten in het MCU, zoals Emilia Clarke, die we allemaal kennen als Daenerys Targaryen uit Game of Thrones.

4. Gen V (Amazon Prime – releasedatum nog te bepalen)

Amazon Prime heeft met The Boys een topserie onder de vleugels en een spin-off was alleen maar een kwestie van tijd. En die komt er nu met Gen V. Dat ook deze serie een groot succes zal zijn, staat in de sterren geschreven. Het ligt allemaal wat in de lijn van The Hunger Games en Yellowjackets. Jongeren die spelletjes spelen op leven en dood, lijkt de kijkers wel te interesseren.

(Intropic: Marvel)

6 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties