Bizarre excuses die patiënten gebruikten om s*ks-ongelukjes te verklaren: "Ik wou weten hoe het voelt om een kip te zijn" News
Bizarre excuses die patiënten gebruikten om s*ks-ongelukjes te verklaren: "Ik wou weten hoe het voelt om een kip te zijn"
News

Bizarre excuses die patiënten gebruikten om s*ks-ongelukjes te verklaren: "Ik wou weten hoe het voelt om een kip te zijn"

Je dacht iets ontzettend kinky te doen, maar dit liep compleet mis en je moet naar het ziekenhuis. Biecht je alles eerlijk op of kom je met een geniale smoes? Enkele dokters vertelden op Reddit over seksongevallen waarmee ze op de spoed werden geconfronteerd. De leugens die sommige patiënten vertellen om hun gênant ongelukje te rechtvaardigen zijn soms ronduit hilarisch!

1.De iPhone-oortjes

"Een tiener komt bij ons op spoed binnen en zegt dat hij niet meer kan plassen. Ik neem hem mee naar een onderzoekskamer en vraag hem om zijn broek uit te doen. Tot mijn gigantische verbazing zie ik twee iPhone-oortjes uit zijn penis hangen. Zijn uitleg hiervoor was dat hij naakt sliep en hij in slaap was gevallen toen hij muziek luisterde."

2. De kip en het ei

"Een ouder koppel kwam onlangs de spoed bij ons binnen. De man was overduidelijk behoorlijk zenuwachtig. Toen ik hem vroeg wat er mis was, weigerde hij te antwoorden in de aanwezigheid van zijn vrouw. Ik nam hem toen mee naar een andere onderzoekskamer en daar deed hij zijn bijzondere onthulling. Er zat een plastieken ei diep in zijn achterste vast. Toen ik hem om iets meer uitleg vroeg, zei hij: 'Ik wilde weten hoe het voelt om een kip te zijn.'”

via GIPHY

3. De tuinkabouter

"Een kerel kwam bij ons het ziekenhuis binnen en hij had een grote lange jas aan. Toen een verpleegster hem wou helpen, weigerde hij uitleg te geven en vroeg hij om een man. Ik was de gelukkige dokter die hem hierna mocht helpen. De man deed in de onderzoekskamer zijn jas uit en blijkbaar zat er een tuinkabouter compleet vast in zijn anus. Hij vertelde dat dit gebeurde toen hij op de ladder stond en eraf viel. Hij viel heel toevallig recht op een tuinkabouter."

via GIPHY

4. De courgette

"Ik woon in een iets kleinere stad die omringd is door veel velden. Een aanzienlijk deel van onze patiënten zijn dan ook vaak mensen die op het platteland werken. Op een dag kwam er een boer binnen op de spoedafdeling die ergens rond de vijftig was. Hij zat met een groot probleem want er zat een courgette muurvast in zijn kont. Hij had er wel een opvallende verklaring voor. Zo zou hij, terwijl hij op een tractor aan het rijden was, gevallen zijn recht op een courgette, die zijn anus dan binnendrong. Waarom hij geen broek aan had op zijn tractor terwijl hij zogezegd gevallen was, daar had hij dan weer geen verklaring voor."

via GIPHY

5. De wortel

"Er kwam een man bij ons binnen met een wortel die vastzat in zijn anus. Dat is behoorlijk gênant, dus ik besloot maar om niet te veel vragen te stellen. Maar de man zelf kon het maar niet laten om erover te praten: 'Ik heb echt geen idee hoe dit kan gebeuren. Komt het misschien doordat ik twee dagen geleden zeer veel wortelsoep heb gegeten?'”

via GIPHY

6. De stofzuiger

"Ik werkte op de spoedafdeling als stagiair toen er op een dag een man binnenkwam met een stofzuigerslang die vast zat rond zijn penis. Hij had enkel een trui, schoenen en een deken rond zich. Zijn uitleg voor dit incident was behoorlijk bijzonder. Hij moest namelijk zijn huis naakt stofzuigen door zijn stofallergie. Tijdens het poetsen werd hij plots ontzettend moe en deed een dutje terwijl de stofzuiger nog aan stond. Op dit moment zou zijn penis 'opgeslurpt' zijn door de stofzuigerslang. Het feit dat hij op dat moment een erectie had, was 'volledig onvrijwillig en puur toeval', aldus de patiënt."

via GIPHY

(Bron: Reddit)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties