Deze twee knappe vriendinnen lijken wel tweelingzussen, maar er is meer aan de hand News
Deze twee knappe vriendinnen lijken wel tweelingzussen, maar er is meer aan de hand
News

Deze twee knappe vriendinnen lijken wel tweelingzussen, maar er is meer aan de hand

Een model heeft fans versteld doen staan door te poseren met een vriendin, waarbij het lijkt alsof ze tweelingzussen zijn. Er is echter één grote reden waarom de schoonheden zo op elkaar lijken die sommigen zich misschien niet realiseren - ze zijn allebei gemaakt door kunstmatige intelligentie (AI).

Milla Sofia beschrijft zichzelf als een '24-jarige die in Helsinki woont'. Maar de blonde bom is eigenlijk een virtueel model en is het product van ‘computertovenarij’ en iemands verbeelding. En vriendin HEiDi-Ai is ook gemaakt door AI en heeft dezelfde kenmerken als Milla. De twee hebben lange blonde lokken, die in het midden zijn gesplitst, en ze hebben dezelfde glimlach, oogkleur en parelwitte tanden.

AI-model verdient 9.000 euro per maand

Op de foto die werd gedeeld op Milla's Instagram-pagina, dragen de virtuele dames bijpassende crèmekleurige truien terwijl ze knuffelen en glimlachen voor de camera 'terwijl ze in Lapland zijn'. Milla deelde de foto met haar 124.000 fans en zei: "Een feest met mijn vriendin Heidi in Lapland. Zoveel leuke herinneringen samen! Ga haar volgen!"

Onlangs werd trouwens onthuld dat AI-model Aitana López € 9.000 per maand verdient met haar online foto's en samenwerkingen met merken. De schoonheid, naar verluidt afkomstig uit Barcelona, heeft naar verluidt advertentietransacties afgesloten met een waarde van meer dan € 1.000 per Instagram post en heeft meer dan 170.000 online volgers.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties