Dit is het duizelingwekkende vermogen van de populaire natuurster / influencer Lana Rhoades News
Dit is het duizelingwekkende vermogen van de populaire natuurster / influencer Lana Rhoades
News

Dit is het duizelingwekkende vermogen van de populaire natuurster / influencer Lana Rhoades

Sommigen onder jullie – de échte ‘kenners’ – zullen Lana Rhoades misschien wel kennen. De mooie dame maakte naam en faam als ‘natuurster’, maar focust zich nu wat meer op het leven als influencer en content creator. Alles samen, heeft Lana tot nu toe al een aardig spaarboekje bij elkaar verdiend.

De echte naam van Lana is trouwens Amara Maple. De ravissante Amerikaanse – geboren op 6 september 1996 in Illinois – heeft op Instagram maar liefst 16,6 miljoen volgers. Dan mag je jezelf toch al wel een (super)influencer noemen. In verschillende interviews gaf Lana toe dat ze al op haar veertiende wist dat ze ooit in de porno-industrie zou stappen.

Alleskunner en -doener

Lange tijd was Lana samen met YouTuber Mike Majlak, maar aan die relatie schijnt nu een einde gekomen te zijn. De 26-jarige is naar verluidt onlangs bevallen van haar eerste zoontje Milo. Ze wil alleen niet vertellen wie de vader is en of ze alweer met iemand aan het daten is. De vraag die velen zich stellen, is hoeveel Lana nu precies al verdiend heeft met haar carrière als natuurster en influencer.

Ze stond model voor Playboy, speelde mee in verschillende natuurfilms en heeft een eigen podcast ‘3 Girls 1 Kitchen’. Daarnaast maakt ze nu ook YouTube-video’s en heeft ze eigen kleding- en lingeriemerken. Volgens Techie + Gamers is Lana momenteel een duizelingwekkende 24 miljoen dollar waard, en ook andere bronnen noemen dit bedrag. Niet slecht geboerd dus, voor een nog maar 26-jarige! En omdat jullie natuurlijk ook zitten te wachten op wat leuke plaatjes van Lana, bedienen we jullie hieronder op jullie wenken…

(Bron: GewoonVoorHem)

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties