Dit zijn de 15 meest absurde klachten van (ook Vlaamse) toeristen: "Niemand zei dat muggen bijten!" News
Dit zijn de 15 meest absurde klachten van (ook Vlaamse) toeristen: "Niemand zei dat muggen bijten!"
News

Dit zijn de 15 meest absurde klachten van (ook Vlaamse) toeristen: "Niemand zei dat muggen bijten!"

De krokusvakantie is van start gegaan en dus hoog tijd om nog eens terug te blikken op een interessant onderzoek van de Britse krant The Telegraph. Zij stelden destijds een lijst samen met 15 absurde klachten van toeristen. Elke vakantieperiode wordt deze lijst weer gretig gedeeld op de sociale media. Het zijn heel uiteenlopende klachten, maar de ene al absurder dan de andere. Ze klink zelfs ongeloofwaardig, maar zijn allemaal zo echt als maar kan.

“Het duurde 9 uur om van Jamaica naar Engeland te vliegen terwijl Amerikanen er maar 3 uur over deden.” Zoiets bijvoorbeeld. Of: “Er zwommen te veel vissen in de zee, we waren daarover niet ingelicht.” Anderen willen dan weer dat de siësta verboden wordt omdat ze net op dat moment iets willen kopen.

Kamer en bed te groot

Ook Belgische touroperators krijgen zulke klachten te horen, zei Sarah Saucin van TUI aan nieuwsblad.be. “Een koppel klaagde zo dat hun kamer en bed te groot was, waardoor ze geen romantische vakantie konden hebben,” zegt ze. Een ook ‘teveel vissen in de zee’ kwam al aan bod bij TUI. “Blijkbaar werden ze daar niet over geïnformeerd voor ze op reis vertrokken en maakte dat het zeer onaangenaam om te zwemmen,” vertelt Saucin.

Hieronder vind je het lijstje met de 15 meest absurde klachten van toeristen:

1. “We boekten een excursie naar een waterpark, maar niemand had ons verteld dat we onze zwemspullen mee moesten nemen.”

2. “Op het strand lag te veel zand.”

3. “Niemand vertelde ons dat er vissen in de zee zwommen. Onze kinderen waren doodsbang.”

4. “Het duurde 9 uur om van Jamaica naar Engeland te vliegen terwijl Amerikanen er maar 3 uur over deden. Dat is niet eerlijk.”

5. “We hadden een kamer met twee aparte bedden geboekt, maar kregen een slaapkamer met een tweepersoonsbed. Ik stel u dus aansprakelijk voor de zwangerschap van mijn vrouw.”

6. “Mijn kleding is verpest door het vele transpireren tijdens mijn vakantie. De touroperator had toch vooraf moeten melden dat het zo warm is in Portugal?”

7. “Ik kocht voor vijf euro een Ray-Ban zonnebril. Nu blijkt dat ‘ie nep is!”

8. “Er waren te veel zwarte koffers op de bagageband. Hierdoor kon ik mijn eigen zwarte koffer niet terugvinden.”

9. “We gingen op vakantie naar Spanje en hadden een probleem met de taxichauffeurs. Ze waren allemaal Spaans!”

10. “Het is ontzettend lui van de lokale supermarkt om tussen de middag te sluiten. Ik moet vaak tijdens de siësta wat kopen, dit zou verboden moeten worden.”

11. “Er was geen eiersnijder in het volledig uitgeruste appartement.”

12. “Er werd ons niet verteld dat we de boot moesten nemen van het ene naar het andere eiland.”

13. “Het is de taak van de touroperator ons vooraf te vertellen dat er luidruchtige, onhandelbare gasten zijn.”

14. “Topless zonnen op het strand zou verboden moeten worden. Mijn man, die gewoon wilde relaxen, vond het een vervelende afleiding.”

15. “Ik ben gebeten door een mug, niemand heeft mij ooit verteld dat ze kunnen bijten.”

(Bron: nieuwsblad.be en The Telegraph - Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties