Doutzen Kroes (37) keert al snel terug uit 'pensioen'. Laten we dat vieren met haar mooiste foto's! Babes
Doutzen Kroes (37) keert al snel terug uit 'pensioen'. Laten we dat vieren met haar mooiste foto's!
Babes

Doutzen Kroes (37) keert al snel terug uit 'pensioen'. Laten we dat vieren met haar mooiste foto's!

In januari besliste Doutzen Kroes (37) dat ze een punt zette achter haar carrière als model. Maar vandaag komt ze al terug op die beslissing. Van een snelle comeback gesproken! Ze stopte omdat ze ‘niet meer wilde bijdragen aan die corruptie’. Maar kijk… afgelopen zondag liep de Nederlandse een modeshow in Parijs.

Voor haar dochter

Het begon toen Kroes met haar zevenjarige dochter Myllena een tripje maakte naar Parijs. Toen daar modeontwerper Pieter Muller haar vroeg om een comeback te maken in zijn modeshow, begon het Nederlandse topmodel te twijfelen. “Ik deed het voor mezelf en mijn dochter” zegt ze. “Plots leek een modeshow voor Alaïa en daarbij te zijn met Myllena een fantastisch idee! Ze zou het voor de rest van mijn leven tegen me gebruiken moest ik het niet hebben gedaan.”

De vraag is of we Kroes vanaf nu terug vaker op de catwalk gaan zien? “Waarom kan ik niet af en toe op een modeshow lopen?!” schreef ze op Instagram. “Herinneringen maken, is waar het leven om draait.” Wij vieren alvast de comeback van de Nederlandse schone met enkele van haar mooiste foto’s(Bron: HLN)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties