Egyptische toyboy (39) woedend dat zijn vrouw (83) hem buiten zwiert: "Was haar slaaf tussen de lakens!" News
Egyptische toyboy (39) woedend dat zijn vrouw (83) hem buiten zwiert: "Was haar slaaf tussen de lakens!"
News

Egyptische toyboy (39) woedend dat zijn vrouw (83) hem buiten zwiert: "Was haar slaaf tussen de lakens!"

Een 39-jarige Egyptische ‘toyboy’ die trouwde met een gepensioneerde dame van 83, doet zijn boekje open nu dat het tot een breuk tussen de twee kwam. Hij zegt dat ze hem behandelde als haar ‘seksslaaf’. Mohamed Ibrahim trouwde een paar jaar geleden met Iris Jones en - op dat moment - beweerde ze dat ze de beste seks van hun leven hadden. Hun love story ging destijds keihard viraal.

Toen ze in 2020 in het huwelijksbootje stapten, verzekerden de twee iedereen dat hun relatie ondanks het leeftijdsverschil lang zou duren. Maar - ongeveer drie maanden geleden - bekende Iris dat ze Mohamed uit haar bungalow had gegooid en hem had gedumpt voor haar kat, Mr Tibbs. Nu heeft haar ex zijn zegje gedaan over de relatie van het stel en haar ervan beschuldigd hem te gebruiken als een ‘slaaf voor tussen de lakens’.

"Ze gebruikte me als seksslaaf!"

Mohamed vertelde MailOnline dat ze ‘zijn goede naam heeft vernietigd’ en hield vol dat hij verliefd op haar was. Hij zei dat de beweringen dat hij gemotiveerd was door geld vals waren en zegt dat de beschuldigingen het moeilijk voor hem maakten om terug te keren naar Egypte. Hij vertelde de krant: "Ik behandelde Iris als een koningin, maar ze gebruikte me als een seksslaaf. Ik hield van haar, maar ze brak mijn hart.” Mohamed, uit Caïro, ontmoette de gepensioneerde voor het eerst op Facebook in 2019. Zij liet de kijkers van This Morning destijds in hysterica achter nadat ze vertelde over hun eerste passionele nacht samen. Ze zei onder andere: “De dag erna had ik serieuze zadelpijn!”

Egyptische toyboy (39) woedend dat zijn vrouw (83) hem buiten zwiert: "Was haar slaaf tussen de lakens!"

Gekke regels

Ze trouwden in november 2020, maar moesten nog een jaar gescheiden van elkaar leven omdat Mohamed problemen had met zijn visum. Toen dat in orde was, verhuisde hij naar Engeland. Toen de relatie onlangs op de klippen liep, was Iris niet mals voor haar ex. Ze zei: “Ik deed al zijn kook-, schoonmaak- en opruimwerk. Ik had veel beter moeten weten!” Mohamed van zijn kant beweert dan weer dat Iris hem allerlei gekke regels oplegde als hij thuiskwam van een 14-urige dienst als beveiliger bij een plaatselijke Tesco. "In het begin was ze een goede vrouw. Maar al snel begon ze me als een slaaf te behandelen. Ze gebruikte me voor seks," zei hij.

Egyptische toyboy (39) woedend dat zijn vrouw (83) hem buiten zwiert: "Was haar slaaf tussen de lakens!"

"Ik mocht niet douchen of naar het toilet"

"Ik mocht niet douchen, ik mocht niet eens naar het toilet als ik terugkwam van mijn werk,” klonk het ook. Hij beweerde ook dat hij van haar geen voedsel uit zijn eigen cultuur mocht eten en dat hij ‘Engelser’ moest zijn. Mohamed beweerde dat ze wilde dat hij zijn verleden zou vergeten en een compleet nieuw leven met haar zou beginnen. Onlangs uitte Iris verschillende beschuldigingen over haar ex op Facebook. Maar Mohamed ontkent de beweringen volledig en zei dat hij niet geïnteresseerd was in het geld omdat hij ‘om Iris gaf’. Hij zei: "Ze had geen respect voor zichzelf, voor haar leeftijd. Iris is een heel goede acteur. Ze speelt het slachtoffer, maar eigenlijk ben ik het slachtoffer. Ik ben veel gelukkiger zonder haar."

(Bron: Daily Star - Foto's: Facebook Iris Jones)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties