Elaina (55) geeft haar job op een maakt fulltime OnlyFans-content: "Wil mijn zoon een beter leven geven" News
Elaina (55) geeft haar job op een maakt fulltime OnlyFans-content: "Wil mijn zoon een beter leven geven"
News

Elaina (55) geeft haar job op een maakt fulltime OnlyFans-content: "Wil mijn zoon een beter leven geven"

Een moeder die al meer dan 500.000 euro heeft verdiend met het tegen betaling aanbieden van sexy foto's en video's op OnlyFans zegt dat ze het doet om 'haar zoon een beter leven te geven'. Elaina St James (55) gaf haar job op om fulltime content te creëren op het volwassenenplatform. In een gesprek met Business Insider zei ze dat ze een zeer nauwe band heeft met haar tienerzoon. "Hij weet dat ik een naaktmodel ben," zei ze, eraan toevoegend dat hij zeker en vast haar Instagram- en TikTok-posts had gezien.

Als dertiger werkte het model in de sales. Ze besloot echter een carrièreswitch te maken nadat ze op 42-jarige leeftijd een baby kreeg. Ze ging werken in de autoverkoop en daarna had ze een administratieve job. Dat alles liet ze echter achter zich tijdens de pandemie nadat ze een artikel had gelezen over een moeder die OnlyFans-content maakte. Na een maand ‘onderzoek’ besloot Elaina op 1 april 2021 haar Instagram-pagina en OnlyFans-accounts aan te maken.

Elaina (55) geeft haar job op een maakt fulltime OnlyFans-content: "Wil mijn zoon een beter leven geven"

Na de 'ontmaskering', volgde het succes 

De eerste twee weken begon ze foto's en video's te posten zonder dat haar gezicht te zien was. Maar zodra ze ‘ontmaskerd’ werd, begonnen haar accounts volgens haar te exploderen. Eind april had ze 10.000 Instagramvolgers (dat zijn er nu bijna 230k) en bijna aan 2.000 euro aan OnlyFans-inkomsten. In haar tweede maand verdiende ze vervolgens ongeveer 5.400 euro en in haar derde steeg dit naar bijna 11.000 euro. In haar vierde maand - juli 2021 - verdiende ze ongeveer 22.000 euro. Niet slecht!

Elaina's inkomsten schoten eind 2022 serieus de hoogte in, toen ze in november en december bijna 100.000 euro verdiende. Twee maanden nadat ze startte met OnlyFans gaf ze haar job op, toen ze besefte dat ze meer geld kon verdienen als ze meer tijd aan modellenwerk zou besteden. Ze post nu ongeveer een of twee ‘X-rated’ foto's per dag op OnlyFans en op vrijdag post ze een vooraf opgenomen "chat and flash" sessie van 10 minuten, waarbij ze praat terwijl ze haar kleren uittrekt.

Elaina (55) geeft haar job op een maakt fulltime OnlyFans-content: "Wil mijn zoon een beter leven geven"

"Ik ben gewoon mezelf"

Haar abonnees op de site betalen 9,32 euro per maand, waarbij OnlyFans 20% van die inkomsten opstrijkt. Elaina probeerde in het begin zichzelf in de markt te zetten als een ‘volwassen dominatrix’ die ‘krachtig, elegant en stijlvol’ was. Maar ze zei dat haar volgers liever hadden dat ze gewoon zichzelf was: Een ‘gezonde, grappige, positieve, lachende, een beetje eigenzinnige moeder’. "Ik heb niet het perfecte lichaam. Ik heb een moederbuik. Ik heb cellulitis," vertelde ze aan Insider.

Elaina geeft toe dat ze probeert zoveel mogelijk geld binnen te harken, omdat ze dit werk niet voor altijd wil doen. "Ik wil graag stoppen op mijn 65ste," zei ze. "Ik weet niet zeker wat de toekomst brengt, maar ik zou graag willen overschakelen op iets als workshops motiverend spreken aanbieden, want ik heb vele hoofdstukken in mijn leven." Hieronder nog wat bijzondere kiekjes van Elaina…

(Bron: Business Insider)

13 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties