Emme zet haar kinderen af aan school en geeft dan stoute papa's van de zweep News
Emme zet haar kinderen af aan school en geeft dan stoute papa's van de zweep
News

Emme zet haar kinderen af aan school en geeft dan stoute papa's van de zweep

Emme Witt combineert het moederschap met haar werk als kinky ‘dominatrix’. Met haar onconventionele job verdient ze duizenden dollars door onderdanige mannen met te slaan en te vernederen. Ze zet eerst haar twee kinderen aan school af en houdt zich dan bezig met de ‘stoute papa’s’!

Emme Witt, uit Los Angeles, Californië, verdient een fortuin met het ‘straffen’ van mannen tijdens de schooluren. De afgelopen zeven jaar heeft ze tussen 8.00 en 15.00 uur haar weg naar succes gebaand met ‘spanking’ en ze verdient nu 4.000 dollar per maand. De 48-jarige - die moeder is van Oliver (13) en Gabriel (12) – combineert zo het moederschap met haar bijzondere beroep.

Emme zet haar kinderen af aan school en geeft dan stoute papa's van de zweep

Emme zegt: "Zodra ik ze afzet aan school begin ik eraan. Ik kan het niet doen als zij in de buurt zijn. Ik moet ervoor zorgen dat ze het huis uit zijn. Het is een job die heel goed samengaat met het moederschap, vooral als alleenstaande moeder. Want als mijn kinderen ziek zijn, kan ik bij ze thuisblijven.”

Penis beschimpen

Emme ontdekte de wereld van ‘dominantie’ voor het eerst toen ze ongeveer 27 was en worstelde met schulden van 30.000 dollar. Ze werd in de wereld geïntroduceerd door haar vriendin, die haar uitnodigde voor een slavenfeestje. Na wat te hebben geëxperimenteerd, besloot ze om er zich zelf aan te wagen. Ze zegt: "Toen ik ging scheiden, zat ik financieel heel erg in de problemen. Ik had dringend centen nodig. Ik adverteerde op websites en bouwde zo een klantenbestand uit.”

Sommige mannen willen haar persoonlijk ontmoeten, anderen vinden het prima om haar alleen aan de telefoon of via een videogesprek te spreken, of dat nu drie minuten of zeven uur duurt. "Dit soort klanten is er vaak zeer in geïnteresseerd dat hun penisomvang wordt ‘beschimpt’. Soms is het echt en soms is het gewoon een fetisj. Ze vertellen me 'Ik heb een hele kleine penis en ik wil dat je me uitlacht'. Anderen willen dan weer een pakje slaag.”

Emme zet haar kinderen af aan school en geeft dan stoute papa's van de zweep

Goede moeder

Hoewel Emme van plan is om op een dag volledig transparant te zijn met Gabriel en Oliver, wacht ze tot ze oud genoeg zijn om haar carrière te begrijpen. Tot die tijd vertelt ze hen dat ze werkt als een ‘consultant’. Ze zegt: "Ik vind het heel belangrijk dat ik mijn kinderen laat weten dat ik me niet hoef te schamen voor het werk dat ik doe. Dit soort werk is heel lucratief voor me geweest en heeft het me op veel manieren geholpen. Je kunt dit werk doen en een normaal mens zijn. Maar dat niet alleen, je kunt ook een goede moeder zijn het heeft geen invloed op je vermogen om je kinderen op te voeden."

Hieronder nog wat bijzondere plaatjes van Emme...

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties