"Enkel Turken als personeel? Geen probleem! Maar enkel Nederlanders? Ho maar!" News
"Enkel Turken als personeel? Geen probleem! Maar enkel Nederlanders? Ho maar!"
News

"Enkel Turken als personeel? Geen probleem! Maar enkel Nederlanders? Ho maar!"

Vorige week raakte een schoonmaakbedrijf uit Nederland in een politiek-correcte storm, omdat het in een vacature had laten weten dat ze enkel Nederlanders zochten voor hun firma. Het doet u ongetwijfeld denken aan Feryn, die kantelpoorten maakt en in 2008 door het Europees Hof werd veroordeeld wegens... racisme.

Toen was het eenzelfde verhaal: Feryn nam op vraag van de klanten (!) enkel Vlamingen aan. Eerdere slechte ervaringen met vreemdelingen telden niet mee, want Feryn was voor de politiek-correcte Vlaming een regelrechte racist. Een privébedrijf dat niet mag beslissen wie in dienst genomen wordt, dat was toen vrij nieuw in België.

PowNews trok vandaag in het geval van het Nederlandse schoonmaakbedrijf naar de politiekers in Den Haag en vroeg hen wat zij ervan zouden vinden moesten bedrijven enkel maar vreemdelingen als personeel willen. Een interessante vraagstelling, die zoals verwacht uitdraaide in goedpraterij bij de immer verdraagzame linkse politici. Bekijk het vooral zelf. (BD)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties