Evelien Bosmans is niet zo blij met deze naaktscène (foto) News
Evelien Bosmans is niet zo blij met deze naaktscène (foto)
News

Evelien Bosmans is niet zo blij met deze naaktscène (foto)

De 25-jarige blondine ging een keertje naakt, maar blijkbaar heeft ze daar nu een beetje spijt van.


Blonde Evelien is een begeerlijke dame en die keer dat ze wel heel veel van zichzelf liet zien in de serie 'Amateurs' kon natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Het was dan ook de eerste keer dat ze zoiets deed, zo vertelt ze in Hallo.

“Echt expliciet naakt doe ik in principe niet, maar voor die bepaalde aflevering van 'Amateurs' kon het wel voor mij. De hele aflevering ging over borsten, dus het zou vreemd geweest zijn moest ik gezegd hebben dat ik het niet deed.”

Heel Vlaanderen had haar pronte borstjes gezien en dat had Evelien 's anderendaags geweten: “De dag na de uitzending kreeg ik een aantal berichtjes: of ik al had gezien wat er allemaal op het internet stond. Ik vond dat zo degoutant. Wie houdt zich daar in godsnaam mee bezig? Ik merk bij mijn collega's dat we steeds meer op onze strepen gaan staan als zo'n naaktscène niet echt hoeft, net om zulke situaties te vermijden. We zijn geen pornosterren die zomaar op het internet hun borsten laten zien, hé! Als P-Magazine morgen zou bellen voor een lingerieshoot, wordt het trouwens ook nee.”

We geven toe: ook bij Clint waren we er als de kippen bij om de bewuste scène op te snorren en er een artikel aan te wijden én zelfs nog een duidelijke screenshot bij te voegen. Anderzijds willen we geen olie op het vuur gooien, maar in de film 'Marina' was Evelien nog naakter te zien. Screenshot onder als bewijs. Omdat wij fan zijn van Evelien! (SL)

2 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties