Evi Hanssen staat 'toploos' te pronken op de cover van LINDA: "Ben mentaal bevrijd" (foto's) News
Evi Hanssen staat 'toploos' te pronken op de cover van LINDA: "Ben mentaal bevrijd" (foto's)
News

Evi Hanssen staat 'toploos' te pronken op de cover van LINDA: "Ben mentaal bevrijd" (foto's)

“Ik drink niet. Jij drinkt wel. Allemaal prima!”, klinkt het in de Instagrampost van Evi Hanssen (45). De presentatrice poseert halfnaakt op de cover van het Nederlandse tijdschrift 'LINDA.' en laat daarmee zien dat het sobere leven haar goed bevalt.

“Ik ben veel zelfverzekerder sinds ik niet meer drink”, zegt Evi. Al vier jaar lang zweert ze de alcohol af. “Ik voel me mentaal bevrijd”, vertelde ze eerder in ‘Dag Allemaal’. “Ik ga nog altijd naar feestjes in het weekend, maar ik lig ten laatste om half twee nuchter in bed. Mijn lichaam hoeft de volgende ochtend niet te herstellen. Ik voel me kiplekker en klaar voor een leuke dag.”

“Een drankje afslaan of laten staan: het is nogal wat. Want besluit je geen wijntje mee te drinken op de buurtbarbecue, stuit dat vaak op een hoop sociale weerstand”, staat te lezen in LINDA. Samen met Bridget Maasland en Veronica van Hoogdalem krijgt ook Evi Hanssen een eigen 'LINDA.'-cover. De drie dames leven al jaren alcoholvrij. Het nummer heeft drie verschillende covers, maar de inhoud is hetzelfde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties