Fans van Engeland en Wales betrokken bij enorme vechtpartij... op Tenerife (video) Actua
Fans van Engeland en Wales betrokken bij enorme vechtpartij... op Tenerife (video)
Actua

Fans van Engeland en Wales betrokken bij enorme vechtpartij... op Tenerife (video)

Fans van Engeland en Wales waren betrokken bij een grote vechtpartij op Tenerife waar er flinke klappen werden uitgedeeld en met stoelen werd gesmeten. De beelden werden gretig op de sociale media gedeeld en kregen als titel mee: “England vs Wales, pre-match op Tenerife”. Mensen waren echter niet onder de indruk van wat ze zagen…

"Wat een vreselijke reclame voor het Britse voetbal. Volwassen mannen die vechten om het resultaat van 22 mannen die een bal rondschoppen op een grasveld," merkte een persoon op. Een andere Brit zei: "Waarom zetten we onszelf altijd voor schut in het buitenland? Zijn andere Europeanen zo in hun vakantieoorden?"

"Schokkend… Britse fans die problemen veroorzaken. Als ik deze clip niet had gezien, had ik het nooit geloofd," twitterde een derde sarcastisch. Een vierde persoon zei: "En dan vragen we ons af waarom ze ons in Qatar geen alcohol willen verkopen.”

Hieronder kun je de beelden van de knokpartij bekijken:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties