Farid pleegt 20 misdrijven op 4 dagen: "Ik schrik er zelf van" News
Farid pleegt 20 misdrijven op 4 dagen: "Ik schrik er zelf van"
News

Farid pleegt 20 misdrijven op 4 dagen: "Ik schrik er zelf van"

Award voor de man met de meeste misdrijven op de minste tijd gaat naar Farid K., een straffe jongeman die op vier dagen tijd maar liefst twintig criminele feiten op zijn palmares knalde. Proficiat!
Ook in het gangsterleven bestaat er zoiets als overwerken. Neem nu de 24-jarige Farid K. Geef hem een beetje cocaïne en spierontspanners en hij is niet te stoppen. Zo pleegde hij tussen 10 en 13 december 2011 gewapende overvallen, carjackings en handtasdiefstallen, goed voor een totaal van twintig misdrijven.

Volgens ons een persoonlijk én wereldrecord, al had hij dat zelf niet verwacht. Dat deelde hij niet in hoogsteigen persoon mee, maar op een briefje via zijn advocaat waarop stond dat hij ‘zelf geschrokken was van het hoge aantal feiten’ en ‘erg beschaamd was over zijn gedrag’. Cocaïne of niet, de rechter kon er absoluut niet mee lachen en beloofde hem zeven jaren cel bovenop de zes jaar die hij al eerder kreeg. Volgens hem was Farid immers een ‘een groot gevaar voor de maatschappij’ en daarom dus dergelijke strafmaat verdient.

U kon Farid voor het eerst aan het werk zien op 10 december 2011. In het gezelschap van een zilveren pistool leende hij toen GTA-gewijs een auto in de Turnhoutsebaan in Borgerhout. Enkele dagen later werd hij opgepakt in Schoten alwaar hij zijn zinnen op een andere auto had gezet, maar zijn misdrijven-streak van twintig helaas niet kon verderzetten. Brom ze, makker! (KDN)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties