Geen beste vriendin hebben en locatie delen: Taylor krijgt kritiek op lijst met 'strenge' relatieregels News
Geen beste vriendin hebben en locatie delen: Taylor krijgt kritiek op lijst met 'strenge' relatieregels
News

Geen beste vriendin hebben en locatie delen: Taylor krijgt kritiek op lijst met 'strenge' relatieregels

In elke relatie bestaan er bepaalde verwachtingen of afspraken, soms wat strenger dan andere. Je kent waarschijnlijk wel een stel in je omgeving met een behoorlijk aantal ‘regels’, waarvan sommige in jouw ogen misschien wat overdreven lijken. Op TikTok is er een video viraal gegaan van een vrouw, @taylordonoghuee, waarin ze de regels bespreekt die ze voor haar vriend heeft. Het delen van regels in een relatie: het kan soms te ver gaan.

De TikTok-video van @taylordonoghuee heeft op dit moment al meer dan 800.000 views verzameld. In de video bespreekt ze de belangrijkste regels die ze voor haar vriend heeft. Laten we eens kijken naar deze regels.

1. Geen beste vriendin hebben

Deze dame staat erop dat haar vriend geen beste vriendin mag hebben. Voor haar is het simpelweg ondenkbaar dat een man en een vrouw beste vrienden kunnen zijn, omdat het volgens haar tot complicaties kan leiden. Hoewel ze erkent dat haar vriend wel vrouwelijke vrienden mag hebben, is een “beste” vriendin uit den boze.

2. Locaties delen

Het delen van locaties is volgens haar van essentieel belang, vooral uit veiligheidsoverwegingen. Ze benadrukt dat dit niet betekent dat ze constant haar vriend controleert, maar eerder een teken van liefde en bezorgdheid is. Voor haar is het een rode vlag als je partner zijn of haar locatie niet wil delen.

3. Geen stripclubs bezoeken

Een andere regel is dat haar vriend niet naar stripclubs mag gaan. Volgens haar zijn kroegentochten en mannenavonden prima, maar een bezoek aan een stripclub is absoluut uit den boze.

(lees verder onder de afbeelding)

4. De rekening delen

Taylor vindt het oneerlijk dat mannen altijd alles moeten betalen. Ze laat haar vriend niet alle rekeningen betalen en benadrukt dat dit verschilt naargelang je aan het daten bent of al in een lange relatie zit.

5. Geen foto’s liken van andere vrouwen op Instagram

Het irriteert haar mateloos als haar vriend foto’s van andere meisjes in bikini leuk vindt op Instagram. Voor haar is dit een duidelijke waarschuwing. Ze vindt het onprettig om te zien dat een getrouwde man met kinderen foto’s van andere vrouwen leuk vindt.

Gemengde reacties

De reacties op de regels van Taylor waren gemengd. Sommigen vonden dat zulke regels wijzen op onzekerheid, terwijl anderen het eens waren met bepaalde regels, zoals die over stripclubs. Sommigen uitten ook hun verbazing over het feit dat mannen altijd alles moeten betalen. Taylors vriend heeft ook een TikTok gemaakt met regels voor haar, waaruit blijkt dat beide partners hun verwachtingen hebben. Voor sommige mensen zijn deze regels misschien begrijpelijk, maar voor anderen duiden ze mogelijk op een ongezonde relatie. Wat denk jij van regels in een relatie?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties