Gevangenisstraf voor molesteren puppy (video) News
Gevangenisstraf voor molesteren puppy (video)
News

Gevangenisstraf voor molesteren puppy (video)

Omdat hij zijn puppy in de lucht trapte, moet een 19-jarige man zich achter de tralies bezinnen. De zieke dierenbeul molesteerde zijn Staffordshire twintig minuten lang om indruk te maken op zijn vrienden. Maar de gruwelijke mishandeling werd vastgelegd door een beveiligingscamera’s, wat hem voor de rechtbank duur te staan kwam.

Het Britse hondenbaasje, Simeon Major, hing met zijn viervoeter wat rond op straat en beval het om een vriend te bijten. Maar de zeven maanden oude Staffordshire deed dat niet. Hij trapte het beestje daarom in de lucht, schopte hem tegen een muur en sloeg hem tegen de kop.

De jonge, werkloze vader gaf voor de rechtbank van Luton wel nog deemoedig toe dat hij het dier onnodig liet lijden. “Verschrikkelijk”, vond de rechter en veroordeelde hem tot een celstraf van acht weken. De jongeman mag ook tien jaar lang geen dieren meer houden. (BF)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties