Grapjas maakt BMW-rijders (met een klein piepmelding) belachelijk op de meest brutale manier News
Grapjas maakt BMW-rijders (met een klein piepmelding) belachelijk op de meest brutale manier
News

Grapjas maakt BMW-rijders (met een klein piepmelding) belachelijk op de meest brutale manier

We kennen allemaal BMW, maar wist je dat de naam staat voor Bayerische Motoren Werke? Misschien wist je het al, en anders weet je het nu. BMW maakt al auto's sinds 1928, maar begon ooit in 1916 als producent van vliegtuigmotoren. Tegenwoordig biedt BMW een breed scala aan auto's aan: van compacte hatchbacks tot luxe sedans en SUV's.

Er is voor ieder wat wils, maar het merk trekt toch een specifiek type bestuurder aan (zo wordt gezegd). Deze bestuurder heeft altijd haast en inhalen is zijn tweede natuur. Rechts inhalen? Geen probleem! Richtingaanwijzer? Nooit van gehoord! En zo kunnen we nog wel even doorgaan (als we de algemene opinie mogen geloven).

Het is dan ook grappig als je bij de Lidl een ondeugend speeltje tegenkomt voor in de slaapkamer, maar er ook een speciale versie is voor de typische BMW-rijder. Het is belangrijk dat we ook aan deze mensen denken in onze samenleving…

(Via VKMag – Intropic: Unsplash)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties