‘H4Z4RD’ met top-dj Dimitri Vegas in de hoofdrol kan je nu in de bioscoop bekijken News
‘H4Z4RD’ met top-dj Dimitri Vegas in de hoofdrol kan je nu in de bioscoop bekijken
News

‘H4Z4RD’ met top-dj Dimitri Vegas in de hoofdrol kan je nu in de bioscoop bekijken

Vandaag komt ‘H4Z4RD’ in de bioscoop, de tweede langspeelfilm van de Vlaamse regisseur Jonas Govaerts met niemand minder dan dj Dimitri Vegas in een van de hoofdrollen. Vegas werkte trouwens ook als producer mee aan de prent, en dat merk je onder andere aan de soundtrack die de nodige beats heeft. Naast Dimitri Vegas, zien we onder andere ook nog Jeroen Perceval, Jennifer Heylen, Frank Lammers en Gene Bervoets aan het werk in ‘H4Z4RD’.

Actie-komedie én horror

In ‘H4Z4RD’ volgen we Antwerpenaar Noah Hazard, een kerel met een vrouw, dochter, een auto waar hij stapelverliefd op is en eigenlijk alleen maar goede bedoelingen. Maar zijn gebrek aan verantwoordelijkheid speelt hem serieus parten. ‘H4Z4RD’ speelt zich gedurende één dag af in Antwerpen en knalt door aan een razend tempo. Alle remmen los!

Het verhaal dat volledig wordt verteld vanachter het stuur van een blitse sportkar, is eigenlijk een actie-komedie met horrorinvloeden en hier en daar fragmenten die aan een cartoon doen denken. Doe daar nog een schepje surrealisme bovenop en je krijgt een explosieve mix. Dimitri Vegas zei zelf al dat het ‘een van de zotste scenario’s’ is die hij ooit al gelezen heeft.

Je kan de film vanaf vandaag in de bioscoop gaan bekijken. Hieronder vind je alvast een geweldige trailer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties