Hanne heeft één ultieme missie in het leven: "Ik wil mannen vernederen en hun hart breken!" News
Hanne heeft één ultieme missie in het leven: "Ik wil mannen vernederen en hun hart breken!"
News

Hanne heeft één ultieme missie in het leven: "Ik wil mannen vernederen en hun hart breken!"

Het datingspel is verraderlijk. Het doorspitten van dating apps om die ene speciale persoon te vinden is een vermoeiend proces vol valkuilen. Hoe vraag je hem of haar mee uit? Waar ga je heen? Moeten ze je ouders ontmoeten? Wanneer zeg je 'ik hou van je'? Je weet wel, dat soort dingen. Het is eigenlijk een oefening om niet afgewezen te worden en vervolgens je hart in een miljoen kleine stukjes te zien breken.

Dus je kunt je de verbazing van de mensen voorstellen toen een vrouw – stripper van beroep – beweerde dat ze altijd mannen wil kwetsen. Ja, in plaats van te proberen een echte relatie met een ander op te bouwen, onthulde Hanne dat het vaak haar doel is de harten van haar partners te breken. De stripper zei in de 'Whatever'-podcast dat ze daarom specifiek op zoek gaat naar 'nederige' mannen.

Hanne heeft één ultieme missie in het leven: "Ik wil mannen vernederen en hun hart breken!"

"Psychologisch experiment"

Aan het interview namen zeven vrouwen deel en tijdens de inleiding vroeg de presentator naar hun huidige relatiestatus. Als hij bij Hanne komt, herinnert hij zich dat zij een tijdje geleden een relatie had met een danser. Op de vraag of ze nog steeds samen waren, zei ze: "Nee. Ik bedoel, de hele tijd dat ik hem zag, gebruikte ik het als een soort psychologisch experiment. Ik hield niet echt van de man, ik wilde meer zien of ik zijn hart kon breken. Het was leuk.”

“Ik hoop dat ik schade heb aangericht”

Op de vraag of ze haar doel heeft bereikt, antwoordde Hanne: "Een klein beetje." Ze ging verder: "Ik denk dat hij een soort narcist was, dus het was meer een spelletje. Ik denk dat hij veel te verwaand is om in volle hartzeer te verkeren, maar ik hoop dat ik een beetje schade heb aangericht." De presentator was toch wat verbijsterd en zei: "Wow. Ok. Waarom hoop je dat je een beetje schade hebt aangericht?"

"Gewoon, ik hou van mannen vernederen," zei Hanne. "Het is mijn tijdverdrijf." Sinds een clip van het interview op Twitter werd geplaatst, is Hanne door velen zwaar bekritiseerd over haar opmerkingen. Eén gebruiker schreef: "Interessant, ze kleedt zich ook als een absolute klootzak dus ik denk niet dat we veel belang aan haar kreupele ideeën moeten hechten." Iemand anders zei: "Ik heb gewoon medelijden met haar. Ik vraag me af wat ze moet hebben meegemaakt om zo te eindigen."

Hieronder kun je het hele interview bekijken:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties