Heeft Temptation-Megan een affaire met deze bekende Nederlander? "Wie heeft dat gelekt!?" News
Heeft Temptation-Megan een affaire met deze bekende Nederlander? "Wie heeft dat gelekt!?"
News

Heeft Temptation-Megan een affaire met deze bekende Nederlander? "Wie heeft dat gelekt!?"

Heeft Megan Desaever (24) toegegeven dat ze een relatie heeft met de Nederlandse rapper Lil’ Kleine (29)? Het lijkt er wel op. In een reünieaflevering van ‘Ex on the Beach: Double Dutch All Stars’ praat de realityster zich mogelijk voorbij. “Wie heeft dat gelekt?” vraagt ze.

De cast van ‘Ex on the Beach: Double Dutch All Stars’ is terug uit Colombia en wordt ontvangen door presentator Koen Kardashian (pseudoniem van Koen Pieter van Dijk, red.). Hij bespreekt met de realitysterren hun ervaringen, maar er is één dringende vraag. “Heb je seks gehad met een rapper?”, vraagt hij aan Megan, die zichtbaar ongemakkelijk wordt.

"Iedereen weet dat toch..."

Ze ontkent meteen, maar Luca, die naast haar zit, lijkt het te bevestigen. “Megan, dat weet toch ook iedereen,” zegt hij. Elias voegt toe: “Lil’ Kleine toevallig?”, waarop Desaever zich betrapt voelt. “Wie heeft dat gelekt?” vraagt ze. “Je hebt het meteen tegen mij verteld en wij hebben geen contact,” gaat hij verder. “Heb je het gedaan, ja of nee?” dringt Elias aan.

"Ik gooi niet zomaar mijn benen open"

“Het is iets wat nog aan de hand is, snap je?” moet Megan uiteindelijk toegeven. Eerder vertelde Megan aan HLN dat ze op zoek was naar de ware liefde. “Ik gooi niet zomaar mijn benen open, het moet classy blijven,” zei ze toen. “Wanneer ik enkele dagen spendeer met iemand en voel dat we een connectie hebben, is dat voor mij voldoende om naar meer te verlangen,” klonk het ook.

"Ik probeer de ware te vinden"

“Ik heb al best wat relaties achter de rug, maar telkens liep het mis. Dan ga je toch nadenken over de redenen daarachter en proberen om nu eindelijk de ware te vinden. Dat gezegd hebbende: ik heb met geen enkele van mijn exen ruzie. Ik ben een vredevol persoon en wil niemand haten.”

(Bron: hln.be)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties