Het is oorlog voor Stan Van Samang: zanger stuurt deurwaarders uit om zijn pikante foto’s overal te verwijderen

Stan Van Samang wil alles weg

Het is duidelijk dat Stan Van Samang absoluut ‘not amused’ is met het lekken van zijn pikante naaktfoto’s. De zanger was ook de eerste van de drie BV’s die naar buiten kwam met een statement over zijn 18+ beelden.

Deurwaarders worden uitgestuurd

Dat Stan nu ook daadwerkelijk actie wil zien, is te merken. Elke blote foto of video van hem wil hij zo snel mogelijk van het gehele internet verwijderd zien worden. Zo hebben de advocaten van de bekende zanger deurwaarders gestuurd naar Facebook, Google en de website ‘t Scheldt.

Deze laatste was één van de allereerste sites die hadden bericht over de naaktfoto’s van Peter Van de Veire, Stan Van Samang en Sean Dhondt. Ze hebben toen ook enkele plaatjes gepost waarbij de hoofden niet meer gezien konden worden van de Vlamingen, maar daar merken ze nu dus duidelijk de gevolgen van.

Afgelopen donderdag besloot de kortgedingrechter nadat Stan Van Samang een klacht had ingediend dat het volledig verboden was om deze beelden nog te verspreiden of te bewaren. De deurwaarders kwamen nu dus dit verbod ook daadwerkelijk bekrachtigen:

“De rechter heeft ook alle technologiebedrijven bevel gegeven om die beelden van hun infrastructuur te verwijderen en ze niet meer toegankelijk te maken, onder verbeurte van een dwangsom van 10.000 euro.”

Bron: Nieuwsblad.be
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments