Hot Marijke post vanaf nu 'fakers' ook op haar Facebookprofiel News
Hot Marijke post vanaf nu 'fakers' ook op haar Facebookprofiel
News

Hot Marijke post vanaf nu 'fakers' ook op haar Facebookprofiel

Over Marijke haar beroep kan je vinden wat je wil. Ook over Marijke zelf trouwens. Maar Marijke mag ook vinden over fakers wat ze wil, natuurlijk. En, toegegeven, een minimum aan respect, daar is de wereld nog nooit slechter van geworden.

Ik herinner me nog dat ik eens een interview had met Hot Marijke en enkele dagen ervoor had ik zowaar een nachtmerrie: Ik had een ongeval met de wagen op weg naar Marijke. Door mijn verwondingen kon ik haar niet bellen en ik belandde op haar fakerslijst. Ik werd badend in het zweet wakker!

Het is de schrik van iedereen die het goed meent, maar je kijkt toch steeds weer op van het aantal mensen die jaarlijks een afspraak boeken en dan niet komen opdagen. Het is lastig voor een dokter, tandarts, kine... Maar zeker zo lastig voor een dame van plezier. De tijd die je voor de klant hebt voorzien, ben je onherroepelijk kwijt. Je hebt vermoedelijk andere afspraken moeten weigeren voor dit moment, je hebt speciaal tussenin een extra douche genomen, iets leuks aangedaan, leuk geurtje opgedaan, kinderoppas geregeld... En dan hebben we't nog niet eens over extra's die de klanten zelf vragen.

En dan zit je daar... Zonder waarschuwing of iets komt de klant niet opdagen. Marijke heeft er schoon genoeg van!

En was er indertijd al commotie over haar gevreesde fakerslijst, gaat ze nu nog een behoorlijke stap verder. Vanaf nu plaatst ze de klanten die niet langs komen ook op haar facebookprofiel. En was er indertijd een hele polemiek over privacy van de klanten en de hele hutsekluts, daar trok Marijke zich niets van aan. En dat doet ze nu ook niet.

Je kan trouwens steeds ook weer van de lijst verwijderd worden, mits je de verloren tijd van Marijke wil vergoeden.

Dus nu zien we in alle glorie dat dhr T. Vd E. een afspraak vastlegde bij Marijke maar niet kwam opdagen. Zelfstandig uit A. Twee jaar geleden gehuwd met I. Een mooie baby-foto prijkt op z'n profiel, evenals mooie foto's met levenspartner I. I. gaat vermoedelijk niet blij zijn met al deze informatie open en bloot op het net.

We belden even met Hot Marijke om er zeker van te zijn dat ze zich niet kon vergissen van profiel, wat een hele hoop ellende zou kunnen geven. Maar neen hoor: "Ik gaf het telefoonnummer in op Facebook en dit profiel kwam eruit. Iedereen die ooit zijn telefoonnummer in Facebook ingaf, is zo makkelijk te vinden." Weeral iets waar wij niet meteen aan hadden gedacht. We vrezen dat T. niet erg heeft nagedacht over zijn acties en als hij niet oppast zou hij wel eens een weekend beeld zonder klank kunnen hebben bij I. ook. Het lijkt wel een scenario van 'In de Gloria', helaas is het bittere ernst. (AVP)

Update: Enkele uren later betaalde de man een overeengekomen bedrag en daarom werd de fakersmelding verwijderd. Effectieve werkwijze dus, dat wel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties